Babácska22 kérdése:
22 hetes terhes vagyok augmentin duot írt fel a doki de megy a hasam tőle lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Valamilyen gyulladás miat írta fel a nőgyógyász de nem is az miatt aggódom hanem a hasmenés miatt vagy csak azért mert nemrég kezdtem el szedni?általában 3-4 naponta van székletem és feltünő volt a mai 3 széklet délelőtt beszéljek a védőnővel vagy inkább a háziorvossal vagy ennél a gyógyszernél másnak is volt ilyen ?2011. máj. 18. 14:22
1/3 krisztivan válasza:
Valakivel beszéljél(aki ért hozzá)mert ha hasmenésed van akkor lehet hogy nem is szívódik fel a gyógyszer és fölöslegesen szeded.De miért nem a nőgyógyászt hívod?
2/3 anonim válasza:
Én is szedtem , és normafloret ittam mellé néha(védőnő és doki is ezt javasolta) ez segített.De nekem néhány nap után már enyhébb volt!
3/3 anonim válasza:
az antibiotikum mellett teljesen elfogadott mellékhatás a hasmenés, a bogyó az egesz szervezetre hat, és a bélrendszer baktériumait is megbolygatja. Vannak olyanok, mint a Normoflore, meg a Protexin, ami gyakorlatilag egy adag bélbaci, ami pótolja az antibiotikum által elölteket, és megszünteti a hasmenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!