Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van, normálisnak mondhat...

Mitől van, normálisnak mondhatók ezek a dolgok? Mitől van, normálisnak mondhatók ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
a hasam alatti rész nagyon szokott szúrni néha mikor mozgolodik a baba, fehér színű folyásom van ami égető viszkető érést vált ki,van amikor a combom belső felébe belenyilal a fájdalom olyan szinten hogy nem tudok megállni a lábamon le kell ülnöm, a derekam iszonyatosan fáj...
2010. márc. 3. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
igen.nyúlnak a has tartóizmai és a szalagok,viszont a folyással és az égető érzéssel mindenképp fordulj orvoshoz!Hány hetes vagy?
2010. márc. 3. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:
hááát...igazából nem tudom, mert nem kivánt terhesség édesanyám nem tud róla elég fiatal vagyok de a bajom utoljára novemberben jött meg...az is normális, hogy viszket a hasam, és fáj a köldököm néha?köszönöm a válaszod.
2010. márc. 3. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Anyukáddal minél előbb beszéld meg a babát,nincs értelme halogatni.Hamarosan már látszani fog a pocakod,úgyhogy nem tudod majd eltitkolni.Minél előbb menj el orvoshoz,ha még kiskorú vagy akkor a tiniambulanciára,de vizsgáltasd ki magad nem csak a saját érdekedben,hanem a leendő pici miatt is.Az apuka hogy áll a dologhoz?Nem tud neked ebben segíteni?A hasviszketés és a köldökfájás is azért van,mert kezd nőni a pocaklakó és kell a hely,a bőröd pedig nem képes ilyen gyorsan nyúlni.Kenegesd babaolajjal vagy testápolóval naponta többször.Remélem megoldódik a helyzeted,vigyázz nagyon magatokra.35hetes kismama:))
2010. márc. 3. 09:33
 4/10 A kérdező kommentje:

A hasam már észrevehetően lászik, soha nem voltam duci kislány...lehet hogy anyu már sejti, de nem merem neki mondani...kértem már időpontot a nőgyógyásznál de csak áprilisra kaptam...a párom nem taszit el, sőt van amikor még simizi is a hasamat...(: a legnagyobb félelme hogy az édesanyja kiteszi a lakásból...:S...az elvetéléstől nagyon félek...anyu,tesóm,párom,nevelőapám is dohányzik és sajnos még én sem tudtam teljesen letenni ez milyen hatással lehet a babára?és mik az elvetélés okai???jelei?

köszönöm a válaszodat!kellemes babvárást+könnyű szülést kivánok!:)

2010. márc. 3. 09:49
 5/10 A kérdező kommentje:
babavárást!(lemaradt egy A betű)
2010. márc. 3. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
A nyilalo, szuro fajdalmak normalisak, de a folyasodat mondd el a dokinak, mert az nem jo ha eget es viszet
2010. márc. 3. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen nehéz helyzetben vagy, de most már vállalnod kell a felelősséget magadért, babádért, a tettedért. Ha a babád már mozog, akkor csak a kihordás és szülés marad lehetőségként. Fontos, hogy mondenképpen elmenj az orvoshoz és mindenképpen sürgősen, mert ha fel szeretnéd nevelni, akkor meg kell jelenned elegendő számú vizsgálaton, ahhoz, hogy segélyt kapj. Ha viszont nem szeretnéd megtartani, akkor a védőnő segít ahhoz, hogy a baba megfelelő helyre kerüljön. A fájdalommal kapcsolatban a kismama jó válaszokat írt. A folyás lehet Candida, ami terheseknél nagyobb számban fordul elő a hormonhatások miatt (NE vegyél orvosi vény nélkül kapható szert rá!), de vércukorproblémánál is felszaporpdik, így újra az a válaszom, hogy MENJ sürgősen orvoshoz. vetélés miatt már nem nagyon kell aggódnod, viszont koraszülés megindulhat. Jelei: elfolyik a magzatvíz (olyan mintha kicsit bepisilnél, vagy mindig érzel szivárgást), fájások indulnak meg (erős menstuációszerű vagy csak enyhén bekeményedik a pocak), pecsételő vagy erősebb vérzés jelentkezik. Ha dohányzol előfordulhat koraszülés, de lehet, hogy kitartasz a 40-dik hétig és kis súlyú babád lesz.
2010. márc. 3. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok.A babád számára olyan érzés a dohányzás,mintha "fojtogatnád".Nem jut elegendő oxigénhez és tápanyaghoz a placenta leszűkült vérerein keresztül,ezért várható a kis súly.Próbáld megállni valahogyan,tudom nehéz,de már nem egyedül vagy.Kitartás,sok sikert hozzá.
2010. márc. 3. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben nem kell időpont!!!!! Én azonnal mennék, mondd meg az asszisztensnek hogy mi van, de fognak engedni a rendelési időben aznap, max. várni kell a sorodra. Áprilisig én semmiképpen nem várnék.

Ha az én lányom lennél, én tudni szeretnék erről...

2010. márc. 7. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt akartam írni hogy BE fognak engedni rendelési időben, na. Anyukád pedig sokat tudna segíteni, de nekem a gyakorikérdések oldal is nagyon bejött:)
2010. márc. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!