Van rajtam kívül valaki ikerterhes?
Sziasztok!
A 16. hétben járok és sztem elég nagy a pocim. Mondjuk 2 picur van benne:) Nektek mekkora hasatok volt ilyen idősen?
Jah, és van aki Szolnokon szül esetleg?
Gratulálok!! :-))
Elárulod, hogy mi lesz a nevük?
Köszönöm!
Nem tudjuk még a nemüket így csak tippelgetünk.
Ha fiú akkor apuci után István, ha lány akkor Alexa.
Mivel én Alexandra vagyok és nem akarom az én nevem adni így döntöttünk az Alexa mellett :)
Én még csak a 13. hétben vagyok, de olyan a hasam, mint a lányommal 18-20 hetesen. És érzésre is olyan "nehéz" estére, mintha nem pár grammos babókat hordanék csak. Kíváncsi vagyok én is a válaszokra.
Bocs az off-ért!
Nekem határozottan nagy, fél idősen. Láttam már kismamát ekkora hassal szülni menni és még nekem ugyanennyi van vissza...
:)
Kitartás, egy biztos, lesz még nagyobb.
Én 19 hetesen mértem először, akkor volt 98 cm(átlagos testalkatú vagyok), csak a pocakomra "híztam". Most 26 hetesen 107.5 cm, de nehéz a hátamnak meg nagyon hamar elfáradok, bár már feküdnöm kell, mert szigorú ágynyugalmat írt elő az orvos és keményedni is most kezdtem elég erőteljesen, ma megyek is vizsgálatra, hogy nem-e nyílik a méhszáj vagy nem-e rövidül a méhnyak amiatt keményedek.
22 hetesen mikor bent voltam vizsgálaton, úgy én is jártam, hogy ült velem szemben 1 csaj és túlhordta a babát és kb akkora pocakja volt, mint nekem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!