Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok, ti bemennétek a...

Csajok, ti bemennétek a helyedben a kórházba? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
37+1hetes kismama vagyok. A méhszájam C2100 már hetek óta. Tegnap délután pisiléskor valószínűleg a nyákdugó távozott. Ilyen kocsonyás, nagydarab átlátszó trutyi. 3részletben ment el. Meg mellette már két napja időnként olyan folyásom van, mintha víz lenne. Nem nagy mennyiségű, meg nem folyamatosan van. Tegnap a nyákdugó után felhívtam az orvosomat, ő azt mondta, hogy akkor menjek be, ha fájásaim vannak, vagy elfolyik a vizem. Akkor nem fájt semmim,viszont késő este óta mikor felkelek, akkor elkezd fájni az alhasam,de leginkább a szeméremcsont feletti rész, viszont nem görcs, meg semmi rendszer nincs benne, hanem folyamatosan fáj, meg feszül.elég kellemetlen érzés. Most nem tudom, hogy ezzel bemenjek-e,vagy nem. Mert az orvos szerint rendszeres fájásokkal kell csak.Viszont azt se akarom, hogy várok a rendszeres fájásokra, közben meg kinyíljak mégjobban, mert mindenképpen császárom lesz,mert farfekvéses a kincsem.
2015. júl. 1. 04:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Voltam bennt, megvizsgált az orvos, C2111 az értékem, azt mondta, hogy nem magzatvíz, valami csővel nézte, azt mondta, hogy a nyákdugó is lehet, de ez bővebb folyás, azt mondta, hogy tiszta a magzatvíz. Ultrahang nem volt, nem tudom, ezeket mind azzal a csővel láthatta?volt nst,pici hála istennek jól van. Majd hétfőn megyek megint nst-re,akkor beszélek a dokimmal, meg akkor beszéljünk meg, hogy mikor lesz a műtét a farfekvés miatt.
2015. júl. 1. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2015. júl. 3. 09:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Képzeljétek, még aznap este elfolyt a magzatvíz, és megszületett a kicsi fiunk.
2015. júl. 9. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó egészséget, boldogságot, kitartást! És persze sok-sok tejcsit :)
2015. júl. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!