Szerintetek pozitiv? Annyi mindent olvastam a Predictor tesztről, hogy már bizonytalan vagyok.
2015. jún. 30. 22:09
21/37 A kérdező kommentje:
2015. júl. 1. 19:22
22/37 anonim válasza:
Ez bizony pozitív! Gratulálok! És remélem az orvos is megerősít benne.
23/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok...el vagyok keseredve..csinaáltam ma még egyet(ez fog az agyamra menni)A predictos 10-es erősségü volt az előző képeken,a másik fajta 25-ös.Ma egy facelle 25-össel csináltam,én látom,de nagyon halványan...nem akarom hogy urrá legyen rajtam a szomoruság mert látom...de miért ilyen halvány?
2015. júl. 3. 07:49
24/37 anonim válasza:
Már írtam korábban, hogy próbálj ki egy facelle, de vizeletsugaras tesztet! 500FT a rossmannban. Ha valósat mutatott a predictor, akkor az is halvány pozitív lesz. Ne aggódj. Ne pisilj és ne igyál 2-3 óráig és utána csináld meg. Ez a kép nem jó minőségű, én nem is látom rendesen. MIndjárt belinkelek egy képet, hogy nekem milyen volt a predictor, majd utána a facelle.
25/37 anonim válasza:
26/37 anonim válasza:
Hány ezer tesztet csinálsz már? Az idegesség nem tesz ám jót a magzatnak. Menj el orvoshoz és kész, nem kell agyba-főbe tesztelgetni.
27/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom még hány ezret csinálok,de ha valaki még ilyen helyzetbe lenne mint épn ő is ilyen izgatott lenne.Holnap a meddőségi központba kell mennem a lombik megeszélésre.....ezért vaGYOK izgatott....soha de soha életemben nem volt mégcsak halvány pozi tesztem sem...és most itt van 5(3/10-es erősségü és 2/ 25-ös)!!! Erre ma reggel csináltam egy clearblue digitálisat...és negativ...negativ...összeomoltam
2015. júl. 5. 08:22
28/37 anonim válasza:
Kedves kérdező. Írd majd meg kérlek, mi lett végül. Hátha a mai téved. Remélem minden rendben lesz! Drukkolok!
29/37 Irina87 válasza:
szia kedves kérdező kiderült már hogy jók voltak e a tesztek?Én is ebben a cipőben járok a predictor tesztel,az pozitív lett az összes többi xepil meg szerintem csak képzelem a csíkokat.
30/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok a tesztek elvileg jok voltak. Ma voltam szücs dokinál,a nyálkahártya még vastagabb 2.5 mm-el,de petezsákot még nem lát.A meddőségi kezelést felfüggesztette,holnam mennem kell hcg-re és mennem kell 2-3 nap mulva is.Azt mondta türelem,meglátjuk hogyan tovább :)
2015. júl. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!