Szerintetek pozitiv? Annyi mindent olvastam a Predictor tesztről, hogy már bizonytalan vagyok.
2015. jún. 30. 22:09
11/37 anonim válasza:
Nekem is pozitívnak tűnnek, bár én isa rossmannos tesztet ajánlanám. Uh-n még valószínűleg nem fognak sokat látni, de gondolom csinálnak vérvételt, és megnézik abból a hcg-t. Mikor kellett volna megjönnie? Drukkolok!!
12/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok !Még semmi nem biztos ujabb bizonytalan napok,de van remény.Vérvételt nem csinált mert ma nincs labor,hétfőn meg ugyis megyek a pesti dokihoz.Megultrahangozott,Petezsákot még nem lát,de mivel ahogy kiszámolta a ciklus 10.-napján vagyok(hiszen jun.20-án volt egy mensiféleség) és ahhoz képest hogy a 10napon a nyálkahártyámnak 5-6mm esnek kellene lennie az enyém most 14.8mm.Annyit mondott ne feszüljek rá a tesztelése,teszteljek majd hétfőn reggel mielőtt megyek szücs dokihoz,és majd nézessem meg vele is ultrahangon.Valami történik,de annyira pici terhesség lehet,hogy ő azt még nem meri mondani,de azt hogy valami történik az biztos...Tényleg nem lehet még látni 2-3hetes terhességet?Mit mondotok?
2015. júl. 1. 10:36
13/37 anonim válasza:
Szerintem menzi előtt lehetett ovud. Mikor pozi lesz a teszt, kb 4 hetes a terhesség és ilyenkor annyira apró a petezsák is, hogy nem látni uh-n még, ne izgulj. A megvastagodott méhnyálkahártya jó jel. Akár egy hét is lehet mire feltűnik a zsákocska.
14/37 anonim válasza:
Nagyon korai a 2-3 hetes terhesség h, lásson valamit.
15/37 anonim válasza:
Nagyon korai, ahogy már írtam a 11-es válaszban is:) Nekem 6 hetesen látszott a petezsák, benne a szikhólyaggal, akkor voltam az ovu utáni 24. napon, te meg még csak a 10. körül lehetsz. Petezsákot talán már látnának 1 hét múlva. Rossmannos facelle tesztet vegyél, ha egy mód van rá, vagy x-epilt, bár az halványabban mutathatja, vagy corax be sure-t, amennyiben hétfőnél előbb is akarsz tesztelni.
16/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok!!Akkor reménykedem :)
2015. júl. 1. 12:21
17/37 anonim válasza:
Még a 4. hét is korai lenne, hogy lásson valamit, nemhogy a 2-3.
18/37 anonim válasza:
Engem ez a teszt 2x becsapott fals pozitívval, aztán, mikor terhes lettem, negatív volt... más tesztet is próbálj ki szerintem, nekem az x-epil volt a tuti :) drukkolok
19/37 anonim válasza:
Nem azért írom, hogy elvegyem a kedved!! DE, nekem ez mutatott már ugyanilyen halvány csíkot és nem volt baba és akkor is mutatott halványat, amikor volt. Szóval tényleg nem egy jó teszt. Én is a rossmannos facelle tesztet javaslom, nagyon korán kimutatta és egyértelműen. Az a teszt nekem még soha nem lett halvány, mindig egyértelmű negatív volt. teszteltem már párat, mert másfél évet vártunk a babára. A helyedben én csinálnék egyet, de én türelmetlen vagyok.:)
Drukkolok! 14hkm
20/37 anonim válasza:
Szia! Én is ilyennel teszteltem nemvárt előtt 3 nappal és a tiedétől még halványabb csík jött ki. 5+2 hetesen mentem először dokihoz és nálam petezsákot és szikhólyagot is látott. Most itt szuszog a kiságyba a kisfiam aki 3 hónapos. Sok sikert! Remélem baba lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!