Nem vagyok egy görbe szakértő de szerintem volt péd, mást ilyenkor azért nem lehet levenni belőle, mert van akinek csak menzesz napján vagy akár másnap esik le a hoje.
Azért az fura benne, hogy mikor ovus fájdalmad volt, utána nem emelkedett meg annyira a hod, csak jóval később, ide tényleg kevés az én tapasztalatom gorbekkel..
Nagy a valószínűsége, hogy volt peteérésed, mert elkülönül a két rész valamelyest, viszont túl nagyok az ingadozások a napok között. Főleg a follicularis szakaszban.
Látom elég sok vitamint szedsz. Nekem is hasonlók voltak a görbéim, és ami végül segített "széppé", és kiegyensúlyozottá tenni az a cickafark és a palástfű tea volt.(előbbit menses első napjától a peteérésig kell inni reggelente éhgyomorra, utóbbit peteéréstől mensesig reggel este) Már az első teás hónap után látszott változás, 3 hónap múlva pedig tankönyvi görbéim lettek. Na és nem utolsó sorban jóval olcsóbb volt mint pl az inofolic ami nekem szinte semmit nem segített azon kívül hogy 2 nappal rövidebbek lettek a ciklusaim.
A follicularisod nagyon ingadozo,
a PE idopontja nem egyertelmu,
a ho emelkedese tul lassu (nem ugrik fel),
az ovu utani hod csak atlag 3 tizeddel megy az alapho fole, ami nagyon keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!