Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a görbémről?

Mit gondoltok a görbémről?

Figyelt kérdés
[link] Png

2015. jún. 29. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom megnyitni a képet.
2015. jún. 29. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
2015. jún. 29. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsi!
2015. jún. 29. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy görbe szakértő de szerintem volt péd, mást ilyenkor azért nem lehet levenni belőle, mert van akinek csak menzesz napján vagy akár másnap esik le a hoje.

Azért az fura benne, hogy mikor ovus fájdalmad volt, utána nem emelkedett meg annyira a hod, csak jóval később, ide tényleg kevés az én tapasztalatom gorbekkel..

2015. jún. 29. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megkockáztatom, hogy nem volt peteérésed ebben a hónapban.
2015. jún. 29. 21:37
 6/8 Bella169 ***** válasza:

Nagy a valószínűsége, hogy volt peteérésed, mert elkülönül a két rész valamelyest, viszont túl nagyok az ingadozások a napok között. Főleg a follicularis szakaszban.

Látom elég sok vitamint szedsz. Nekem is hasonlók voltak a görbéim, és ami végül segített "széppé", és kiegyensúlyozottá tenni az a cickafark és a palástfű tea volt.(előbbit menses első napjától a peteérésig kell inni reggelente éhgyomorra, utóbbit peteéréstől mensesig reggel este) Már az első teás hónap után látszott változás, 3 hónap múlva pedig tankönyvi görbéim lettek. Na és nem utolsó sorban jóval olcsóbb volt mint pl az inofolic ami nekem szinte semmit nem segített azon kívül hogy 2 nappal rövidebbek lettek a ciklusaim.

2015. jún. 29. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A follicularisod nagyon ingadozo,

a PE idopontja nem egyertelmu,

a ho emelkedese tul lassu (nem ugrik fel),

az ovu utani hod csak atlag 3 tizeddel megy az alapho fole, ami nagyon keves.

2015. jún. 29. 22:51
 8/8 A kérdező kommentje:
nos lányok ilyen hőgörbével is lehet teherbe esni!! halvány pozi, de pozitív a tesztem!!!!
2015. júl. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!