Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti derékfájás...

Terhesség alatti derékfájás milyen tartós és erős nektek?

Figyelt kérdés
Nekem már egy hete tart,félidős terhes vagyok és sokszor nagyon erős,csak nyöszörgök,mozogni se bírok,a derekam,keresztcsontom,csípőm.van,hogy enyhébb,devan,hofy napokig folyamatosan fáj erősen.
2015. jún. 29. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ha háton fekszem, utána alig birok felkelni a derekam miatt. Meg ha sokat maszkalok, akkor is szokott fájni. De nekem elviselhető és nem is tart sokáig.

27 hkm

2015. jún. 29. 16:28
 2/5 kloetta ***** válasza:

Az elsővel élidőtől nekem is a derekam állt be folyton, ha lefeküdtem a hátamra nem bírtam segítség nélkül elkelni. A vége fele jött a medencefájdalom, de az csak időszakos volt.

Most félidős vagyok, a jobb medencei forgómnál fáj esténként, néha már a létezés is nyom de a fájdalom még nem vészes.

Terhestorna segíthet sokat, vagy a dokidnál kérdezz mit lehetne tenni.

2015. jún. 29. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 20 hetesen volt szörnyű derékfájásom, ami a nal lábamba sugárzott, menni sem tudtam. Kb 1 hétig tartott, azóta nem jelentkezett.

26 hkm

2015. jún. 29. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Mázlid van,hogy még csak most kezdett fájni!

Nekem ez a második terhességem és a 10. héttől fáj. Most vagyok 25 hetes, és annyira elviselhetetlen volt,hogy elmentem reumatológushoz. Írt ki egyéni tornát egy tornásszal. Sajnos a kismama torna nálunk megszűnt, így ez maradt. Ma kezdtem, majd meglátjuk.

Ha nagyon fáj, szerintem menj te is orvoshoz, hátha mond valami értelmeset.

2015. jún. 29. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, amúgy nekem 9 hetesen kezdett fájni és olyan 18 hetes korom körül szörnyű lett. Próbáltam pihentetni, nem segített. Na akkor elkezdtem ellenkezőleg próbálkozni, rengeteget setalok is az otthoni dolgok mellett és így sokkal többet birok. Az első pár nap volt nagyon nehéz. Tényleg csak ha a szokásosnál is többet megyek akkor rossz és hát háton fekve ahogy írtam.
2015. jún. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!