Terhesség alatti derékfájás milyen tartós és erős nektek?
Nekem ha háton fekszem, utána alig birok felkelni a derekam miatt. Meg ha sokat maszkalok, akkor is szokott fájni. De nekem elviselhető és nem is tart sokáig.
27 hkm
Az elsővel élidőtől nekem is a derekam állt be folyton, ha lefeküdtem a hátamra nem bírtam segítség nélkül elkelni. A vége fele jött a medencefájdalom, de az csak időszakos volt.
Most félidős vagyok, a jobb medencei forgómnál fáj esténként, néha már a létezés is nyom de a fájdalom még nem vészes.
Terhestorna segíthet sokat, vagy a dokidnál kérdezz mit lehetne tenni.
Nekem 20 hetesen volt szörnyű derékfájásom, ami a nal lábamba sugárzott, menni sem tudtam. Kb 1 hétig tartott, azóta nem jelentkezett.
26 hkm
Mázlid van,hogy még csak most kezdett fájni!
Nekem ez a második terhességem és a 10. héttől fáj. Most vagyok 25 hetes, és annyira elviselhetetlen volt,hogy elmentem reumatológushoz. Írt ki egyéni tornát egy tornásszal. Sajnos a kismama torna nálunk megszűnt, így ez maradt. Ma kezdtem, majd meglátjuk.
Ha nagyon fáj, szerintem menj te is orvoshoz, hátha mond valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!