4 hetesen már látni valamit a pocakban?
Figyelt kérdés
Babás vagyok de még múlt héten nem látott semmit az orvos UH-n.2010. márc. 2. 18:07
1/4 anonim válasza:
5-6-7 hetesen inkább,valakinek akkor is csak petezsákot lát. nyugi, ott van, csak picike még :)
2/4 anonim válasza:
4 hetes terhességgel a legtöbb orvos hazaküld, h gyere vissza két hét múlva......én is kb így mentem, mondta, h meg se néz, jöjjek vissza....volt egy pozitív tesztem.....amúgy meg megkérdezte, h feszül e a mellem, és van e hányingerem....mert akkor ok
3/4 anonim válasza:
6-7.hétnél előbb nem is érdemes orvoshoz menni. Előtte nem túl sok látszik, konkrétan semmi, vagy jó esetben egy petezsák.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért vagyok türelmetlen,mert Pcos vagyok és félek, nehogy baj legyen...
2010. márc. 3. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!