Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyre több a folyásom. Ez...

Egyre több a folyásom. Ez normális?

Figyelt kérdés

26. hétben vagyok, és mostanában több a folyásom és sárgás színű. A védőnő azt mondta, hogy nem baj, ha sárga, csak ne legyen kellemetlen szaga.

A szülés felé haladva lehetséges, hogy megnő a folyás mennyisége?

2010. márc. 2. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, lehet, nekem is ez volt. De ha jó a dokid, vesz kenetet és elküldi a laborba:)
2010. márc. 2. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, teljesen normális. amíg nem színes, nincs szaga, nem csíp, addig teljesen rendben van. Használj sok tisztasági betétet, említsd meg a dokinak, lehet, hogy elküldi laborba, de nekem is sárgás bő folyásom volt és nem volt benne baci. a 32.-34.hét környékén úgyis kötelező neki a szülés előtti laborvizsgálat, mert, ha talál valamit a labor, a szülésig még ki lehet kezelni.
2010. márc. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!