A Duphaston progreszteron pótló?
Figyelt kérdés
2. terhességemnél kaptam, pedig semmi problémám nem volt, se vérzés, se más tünet, a vérkép rendben volt. a doki akkor annyit mondott, azért kapom folsavval együtt, hogy a baba agya jól fejlődjön és nagy baba legyen. Ultrahangon is mindent rendben talált. Igaz, hogy 1.babám időre, de kis súllyal született. Mostanában, ahogy itt olvasgatok, mindenki azt írja, hogy progreszteron pótlásra kapja.2015. jún. 27. 14:01
2/6 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, ha nem volt semmilyen prbléma, akkor miért kaptam?
2015. jún. 27. 14:03
3/6 anonim válasza:
Mennyivel született az első gyerkőc? Nekem a második volt pici, 2900g és azt mondta a doki hogy ha kisebb lett volna akkor a kövi terhességnél énis kaptam volna progipótlást.
4/6 A kérdező kommentje:
2470 g és 48 cm. a 2. 3300 g és 51 cm
2015. jún. 27. 14:25
5/6 anonim válasza:
Tehát akkor ez nem most van, hanem már megvan a baba ? Hát akkor láthatod te is mennyivel nagyobb volt :) Hát ezért kaptad :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát már lassan másfél éve :) De akkor nem foglalkoztam vele, csak ahogy most itt olvasgatok. Nálunk ez lehet genetika is, mert én időre 2440 g-mal, férjem meg 3500 g-mal született.
2015. jún. 27. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!