Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha késik 10 napot de az első...

Ha késik 10 napot de az első teszt negatív lett meddig várjak az ujjabbal?

Figyelt kérdés
Sesgítsetek már kezdem feladni a reményt fél éve próbálkozunk,de semmi!
2010. márc. 2. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 10nap késéssel csináltad a tesztet akkor már ki kellett volna mutatnia:-(Dokihoz fordulj és megnéz!
2010. márc. 2. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

SZia!

Jó lenne tudni mennyi idős vagy,szeddsz .-e valamilyen gyógyszert volt.-e nőgyógyászati műtéted!Sok mindentől függhet az,hogy teherbe essél!Nekem három leénykám van!Én bezzeg nagyon hamar teherbe tudok esni:)Szerintem ne add fel!ÉN úgy tuom ,hogy a legbiztosabban a 4-6 hét között megcsináltatott teszt a legbiztosabb!

Nőgyógyásszal beszéltél már??

2010. márc. 2. 15:59
 3/5 A kérdező kommentje:
nme voltam még,de nem is tudom meddig várjak a dokival
2010. márc. 2. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
és mi van akkor,ha nekem csak két hét után után mutatja majd ki ,ez lehetséges
2010. márc. 2. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyat hogy nem mutatta a teszt ilyenkor. Szerintem ha még pár napig nem jön meg, akkor (mondjuk hétfőn) menj dokihoz, mert akármi miatt késik, jobb kideríteni. Reméljük hogy baba van,és azért késik! Szorítok!
2010. márc. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!