Gond, ha a 32. heti uh-t már a 30. héten megcsinálták?
Figyelt kérdés
Ott mindent rendben találtak, de a dokim azt mondta, hogy 30-32 hét között menjek. Én meg gondoltam elmegyek akkor a 30. héten, már úgyis látni akartam a babámat. Pontosan 30hét 5 naposan voltam.2010. márc. 2. 14:05
1/6 anonim válasza:
Nem baj, mert ez a kötelező uh úgy van előírva, hogy a 28-32. hét között. Úgyhogy jókor voltál:)
ҝ
2/6 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet, hisz benne van a válasz is. 30-32. hét közt kellett menned és te a 30+5-ön voltál. Ez majdnem a két megadott időpont közt van. Akkor mi lenne a baj? Egyik időpont sem olyan, hogy csak azon az egy héten mehetsz, pl. nekem ugyanezt az UH-t 28-30. hetinek mondták és én is a 28-on voltam.
3/6 anonim válasza:
Szia A 28-32. hét között bármikor jó. Nincs kőbe vésve, hogy néhány nap gondot okozna. Főleg, hogy az orvos és a gép is a terhességi hét szerinti adatokkal kalkulál, hisz a referenciaértékek egységesek.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert itt szinte mindig azt olvastam, hogy a 32. héten mentek a kismamák. Köszönöm a válaszokat
2010. márc. 2. 14:59
5/6 anonim válasza:
Én 31+2 hetesen voltam.
Nincs ez kőbe vésve, hogy pontosan ekkor meg ekkor. Ráadásul ilyen sok UH is csak nálunk van. Külföldön jó, ha az egész terhesség alatt egyet, esetleg kettőt csinálnak.
6/6 anonim válasza:
Nálam ez az uh a 28. héten volt. Tök fura, mert az egyik kismama barátnőm is ugyanarra az időpontra van kiírva, neki meg most a 31. héten csinálják. Ő meg már tiszta para volt, hogy mire kell még várnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!