Hany hetesen ment veletek a parotok dokihoz? En szeretnem ha o is meghallgathatna a szivhangot! SZTK- ban gondolom erre lehetoseg/ido nincs, ti a maganorvosokat ajanlajatok?
Én is SZTK-ba jártam, de az ultrahangok a kórházban voltak, oda mindig jött velem. Volt nagy képernyő, a szonográfus hölgy egy tünemény, mindent mutatott, magyarázott, kaptunk képeket, nagy élmény volt minden alkalommal. Ezenkívül babamozizni mentünk még együtt. A vizsgálatokra elkísért, ha ideje engedte, de mindig megvárt kint, nem is kérdeztük, hogy bejöhet-e.
Ha csak a szívhang miatt mennétek magándokihoz, akkor talán érdemesebb venni egy szívhangfigyelőt (ha elég idős hozzá a terhesség). Nekünk volt, néha hallgatóztunk, a férjem is nagyon élvezte.
Eddig a legelsőre jött el, hüvelyi ultrahang volt, de mint kiderült, a mért értékek alapján még csak 5+5 hetes voltam akkor, és szívhangot még nem talált a doki. Egy hétre rá megyek újra, oda már nem tud velem jönni a férjem, dolgozik, és nem akarom, hogy ennyi szabit vegyen ki most, mert másra kellene tartalékolni.
De amúgy ez nem magánrendelés, és simán bemehet a férj is a vizsgálatra, legalább is az olyanra, ahol van mit nézni :) Olyannal még nem találkoztam, aki ultrahang nélküli vizsgálatra is bekísérte volna a párját, de mondjuk oda nem is érdemes többen menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!