Amikor még negatívot teszteltetek, voltak tüneteitek?
Mindenhol írják, ha még nincs vizeletből kimutatható hcg hormon, akkor az illetőnek még nem lehetnek tünetei sem, mert épp a hormon jelenléte váltja ki.
De hogy néz ki ez gyakorlatban? Olvasom, sokaknak akár több hét késés után mutat csak pozitívat a teszt. Ők észleltek terhességi tüneteket, vagy csak annyit, hogy nem jött meg?
Kérem, hogy olyanok írjanak elsősorban, akiknek sokára lett pozi, pedig baba volt a dologban! Mit éreztetek? Volt mellfeszülés, hőemelkedés, bármi tünet? Hány napra rá volt végre pozitív?
Van-e itt olyan, aki korai ovuból fogant babáját sokára mutatta csak ki a teszt?
Nekem meg pozi teszt mellett nem volt semmi tünetem. Csak a vérzés kimaradás. Később sem volt semmi bajom.
A kettő nem függ össze.
Azaz annyira igen, ahogy írod. Amíg nincs annyi HCG, hogy a teszt kimutassa, addig tüneteket sem produkál.
Talán valamennyire releváns az én válaszom is, bár nekem a nemvárt napja körül voltak már nagyon halvány tesztjeim, de későbbi ciklusnapon is fogant (18 vagy 19.en). Viszont figyeltem végig a tüneteket, és nem is tudtam eldönteni, hogy mi van, mert jött ki pár pattanás (ahogy szokott), és a nemvárt körül, vagy előtte 1-2 nappal el kezdett érzékeny lenni a mellbimbóm is. Igaz, ez nekem pár nappal hamarabb szokott elkezdődni, de volt már, hogy hosszabb volt a ciklusom. Aztán amikor először látszott még mindig nagyon halványan, de már egyértelműen a teszten a második csík, akkor volt aznap és másnap görcsölgetés, de sokkal rövidebb ideig tartott, mint máskor, és hol éreztem, hol nem.
Itt olvastam többeknél, hogy a 34.ciklusnap körül teszteltek először halványabb pozitívat, miközben menzesz szerű tüneteik már voltak.
Én a 8-9. dpo körültől több napig enyhén émelyegtem, de nálam ez sem annyira szokatlan. A barnázás elmaradása viszont az volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!