A Vivien név mennyire gyakori manapság? Nektek mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Régebbi kérdésekben olvasgattam, írták hogy r..is, meg hogy gyakori.Én nem tartom annak,és r..isnek sem.Ez is képbe van, és tetszik nekünk.2015. jún. 25. 09:37
11/15 anonim válasza:
A Vivien név a 90-es években volt nálunk tucatnev, pont a Pretty women c. film után. Mostanra mar lecsengett. Sokan azt hiszik hogy még mindig tucatnev, ezért adjak helyette az Anna,Panna,Hanna és hasonló neveket. Nekem amúgy tetszett akkor és most is tetszik, ha lenne meg egy lányom akkor lehet hogy ezt adnám.
12/15 anonim válasza:
Nekem semleges. Nem ismerek túl sokat, főleg kisgyerekből. Idén született 1 ismerősömnek Vivien nevű rokona.
13/15 anonim válasza:
Nekem romás. Több éve tanítok, a Vivienek mind roma kislányok.
14/15 anonim válasza:
2 éves lányom van,Viviennek hívják és nem vagyunk romák! :D
15/15 anonim válasza:
Egyébként én soha nem láttam,a pretty womant vagy mit szal nem amiatt rossz a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!