Terhesség és az ekcéma? Volt/Van valakinek?
Mégis mit okozna?
Kezeld!
Lehetőleg most ne gyógyszertári szteroidos kenőccsel, mert az tényleg ellenjavallt, hanem más kencével (pl.: sanatopic).
amolyan betegség?
ha már van ekcémád, legalább utánaolvashatnál, hogy mi fán terem. nem, ez nem betegség, az ekcéma egy tünet, mégpedig allergiának... és nem, a babának nem árt ha allergiás vagy, de a legegyszerűbb ha megkeresed a kiváltó okot. ha a kezeden van csak akkor nyilván olyan dolog lehet a ludas amit csak ott használsz, mondjuk kézkrém, mosogatószer, szappan...
Tudtommal az allergia egy betegség, de.....
Évek óta ugyanazokat a termékeket használom, nálam sajnos idegi alapon jön ki. Tudom... relax meg minden.....
Rosszul tettem fel a kérdésemet, és utána nem foglalkoztam vele, hogy kijavítsam.... de köszönöm a válaszokat!!
Szia!
pontosan hol és mi jelentkezik? viszket? kireped?
szia!
kézfej, ujjak közt, viszket, kireped, piros, apróbb hólyagos.... a forró víz jót tesz neki, :( shea vajjal aloe verával, ekémás (szteroidmentes) kenőccsel kezelem, de egy apróbb izgalom és kijön. (jön az esküvőnk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!