Kinek milyen krém vált be terhességi csíkok ellen?
32 hetes vagyok, második babámat várom. Az elsőnél 1 darab csikom sem lett, na most aztán olyan sötétlila csikokkal van tele a hasam alja, hogy sirva fakadok ha ránézek, és már kezd a köldökömnél is csikozodni.
Elejétől fogva kenem a hasam mandulaolajos jó kis tocsogós krémmel.
Segitség, hogy ne legyen rondább már....
Szia!
Lehet,hogy egyedi amit írok.
Az idő. Kb. egy év alatt szépen elhalványult. Ma már csak én tudom, hol van.
Ne haragudj, de szerintem mostmár sokat nem tudsz tenni. Úgy látszik, hogy most nem bírta a bőröd, vagy nagyobb lett a hasad, és amiatt van. Úgy tudom a mandulaolaj kitűnő erre a célre, persze csodát nem tesz, csak segíthet, de ha az nem használt, akkor mostmár mindegy. De azért kenjed, hátha nem elsznek olyan mélyek, és jobban elhalványulnak majd.
Én csak sima testápolót használok, eddig szép a bőröm, bár még csak 36 hetes vagyok, úgyhogy nem nyugodtam még meg. Viszont nincs nagy hasam, legalábbis senki nem néz ennyi idősnek, és hírtelen növekedés se volt eddig, szépen fokozatosan növöget, úgyhogy reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!