Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudattad a pároddal...

Hogyan tudattad a pároddal hogy Apa lesz?

Figyelt kérdés
Szeretnek otleteket kerni. Mar van egy gyermekem (nem o a verszerinti apukaja). Az elsot csak ugy megmondtam de most kulonlegeset szeretnek :)
2015. jún. 22. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én megkértem, hogy nézze meg mi lett az eredmény.
2015. jún. 22. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia Feri, apa leszel.
2015. jún. 23. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Írtam egy papírt hogy gratulálok apa leszel. Ezt a hálószoba ajtó belsejére ragasztottam, így ezt látta meg elsőnek reggel :)
2015. jún. 23. 00:32
 4/11 anonim ***** válasza:
98%

Vettem egy kis ajándékdobozt, olyat, amibe karórákat szoktat tenni, tettem bele egy cetlit, amire azt írtam: "Még csak ilyen picike vagyok, de hamar megnövök. Augusztusban találkozunk!" és mellé ragasztottam egy almamagot. Volt ám nyakbaborulós sírás! :)

Az egyik barátnőm selfie-t csinált összebújva a párjával, és a csíz helyett azt mondta: "Mondd, hogy apa leszeeek!" Sorozatfotozás volt beállítva, szuper, ahogy leesik neki. :D

2015. jún. 23. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Kivittem neki a tesztet hogy ugye te is látod a két csíkot?
2015. jún. 23. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Az Oriszlankiraly azon jelenete ala,amin bemutatjak a kisoroszlatkisoroszlant,irtam egy cuki szoveget,amiben elmondom,hogy apa lesz...Szoktam,hogyutatni akarok vmit.A zenevel egyutt tokeletes volt.
2015. jún. 23. 08:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Digitális tesztet csináltam beraktam egy ilyen karóras kisdobozba és odaadtam neki:) nem tudta hirtelen mit lát...:)

De ez a sorozat fotózás nagyon jó otlet:)

2015. jún. 23. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Én ezt a képet csináltam neki. [link]
2015. jún. 23. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Meghallotta, amikor a pozitív teszttel a kezemben fel-alá járkáltam a lakásban, az izgalomtól nem túl hangtalanul reggel 5.30 körül, kijött és a nyakába ugrottam. :)

34+5 hkm

2015. jún. 23. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Amikor először látszott reggel halványan, de egyértelműen a csík, akkor próbáltam még nem elárulni magam, mert erős pozitívat szerettem volna mutatni, és mivel mi sokat chatelünk, néha poénból akkor is, ha egy helyen vagyunk, meg akartam írni neki, hogy Jó reggelt, kispapi!! Hogy kiakasszam az elnevezéssel, és lássam, ahogy leesik neki:)) de felébredt, ahogy visszamentem a szobába, és mivel izgatottan vettem a levegőt, rögtön megkérdezte, hogy mi van, én pedig azt mondtam neki, hogy úgy néz ki, kisbabánk lesz:))

Később mondta, hogy nagyon tetszett neki, hogy így mondtam el, és nem az eredetileg eltervezett módon:D Kérdeztem, hogy mit szólt volna, ha babazoknival, vagy rugdalózóval mondtam volna el, és azt mondta, hogy az is jó lett volna:)

2015. jún. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!