Volt már hogy megtudtad, hogy az ismeretségi körötökben (pároddal, férjeddel) babát vár egy régóta együtt lévő pár és nagyon örültetek neki?
Figyelt kérdés
Én most igy érzem magam:) Tegnap tudtam meg hogy 2 volt osztálytársunk,már jegyesek (7-8-de lehet mégtöbb éve együtt vannak) és most mondták hogy 3an vannak. Nekünk már van egy 2.5éves lányunk,az ő majdnem szülinapjára van kiirva a csaj.(2nap különbséggel) S a poén hogy a lányunknak is kistesóója lesz,aki meg kb 2héttel hamarabb fog születni a kistesója mint az ő gyerekük.. Én 17 hetes 5napos vagyok,mig ő 14 hetes és 6 napos. Szóval most happy:) Ne haragudjatok hogy ilyent irtam ki de olyan jó érzés... Főleg mert ugye a srác /Apuka:D / is osztálytárs mint az én párom s osztálybaba lesz ő is... Eddig van már pár baba/kisgyerek... De 2kisfiu ikrek most születettek nemrég,aki meg van 1 kisfiu az a lányunkkal született 1 hónap különbséggel. Aztán ennyi.. Ne haragudjatok,de most jól érzem magam.. :) (Ők voltak az osztály álompárja a szememben akiről tudtuk hogy örökké együtt lesznek,mert olyan szépek s aranyosak együtt.)2012. okt. 26. 10:08
1/7 anonim válasza:
Tényleg örömteli hír, a boldogságot szerintem jogos.
Nálunk nincs ilyen osztály álom pár. Viszont most volt az esküvője egy olyan párnak ahol a lány évfolyamtársam volt a fiú felettünk járt, és már gimi óta együtt vannak, és már lassan 10 éve érettségiztünk, én nekik örültem nagyon!
Én a közeli barátaim házasságának, gyermekvállalásának hasonlóan nagyon tudok örülni. Most gimis legjobb barátnőm várja első babáját, már 3 éve házasok a férjével. Én végig izgultam vele a próbálkozás hónapjait, és most a baba várás apró örömeit.
Gratulálok a babátokhoz!
2/7 anonim válasza:
:)Persze!Mi is mindig örülünk ha a családunkban,ismerőseink körében kisbaba érkezik! :)És én is így "repkedtem"mindkét kisfiúnk várásánál! :D Nektek is gratula!
3/7 anonim válasza:
:-) gratulálok mindannyiótoknak! :-) végre valaki, aki örül más boldogságának és nem azt kérdezi, hogy miért vagyok irígy rájuk, holott van 3 gyerekem? Én is így örültem amikor a lányom keresztanyja írt, hogy hát majd beszélnünk kellene..rögtön tudtam, hogy mi a helyzet!:-))Egyik nap reggel 5.kor sms-eztünk, akkor csinálta a tesztet, én voltam az első, akinek elmondta, hogy pozitív!!! :-) Mindketten sírtunk, vele együtt örültem! Azóta már megszületett a kislánya, nekem a fiam, egyszerre voltunk kismamák is, ő is velem együtt örült,egyszerre mentünk vizsgálatokra, cseréltünk uh képeket, ennél szebb barátságot el sem tudok képzelni! Boldog babavárás nektek!!!!!!!!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Mi 2004ben érettségiztünk,ők már elötte együtt voltak.Én csak érettségi után(technikusi alatt kerültem a csapatba) s 2005ben jöttem össze a párommal. Mi is azóta együtt vagyunk a párommal:) Olyan jó érzés.. A lány is kimondottan helyes,irigylésre méltó szinte.Szép és helyes is,a srác meg az a tipikus gimi szépfiuja az amerikai filmekben.. Kosarazott meg hasonlók.. Kockás hasa volt,most már kis sörhasat eresztett.. De hát felette is eltelt az idő. Olyan jó érzés hogy babájuk lesz!:) Nem irigykedek rájuk,miért tenném?
2012. okt. 26. 11:00
5/7 anonim válasza:
Igen, egy barátnőmmel "közösen" terveztük a babát. Nekem egy picit hamarabb összejött, volt is némi bűntudatom miatta. De most már ő is terhes, úgyhogy nagy az öröm! :)
6/7 kittycica1987 válasza:
Nekem is nemrég derült ki, hogy a volt osztálytársam pár neppal hamarabb van kiírva mit én :) Ráadásul nekik is kisfú a baby :)
7/7 anonim válasza:
igaz mi nem az osztálytársaimmal vagyunk most egyszerre terhesek,hanem ismerőssel/baráttal/,illetve sógórnőmmel.egyébként osztályba,volt osztályba pontosítva,is sok baba született az elmúlt időbe.mindegyiknek nagyon örültem,örültünk.sógornőmmel meg 2 hét külömbséggel várjuk a csöppségeket.náluk első,nálunk 2. baba lesz,és én a szülinapom körülre várom :) fiam a férjem szülinapja után 4 nappal született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!