CTG gépet hol és mennyiért lehet kölcsönözni?
Tudod kedves kérdező igen szülésznő vagyok még ha kételkedsz is,de ahogy leszűröm,te egy nagyon ideges,parázós kismama vagy.Jesszusonm ctg otthonra?Ennyire nem kell parázni,és ne mondd milyen az indított szülés.Indított?Úgy írtad mintha halva szültél volna mert nem volt ctg gép!Jézus...
Mégegyszer leírom csupa nagy betűvel:NEM SZOKÁS CTG GÉPET SEM VÁSÁROLNI SEM KÖLCSÖNÖZNI.Bármi megtörténhet a babával amellett is anélül is.Ezzel a nagy parával csak ártasz magatoknak.
Meg magas vérnyomás.Hányan de hányan szülnek magas vérnyomással tudod?
Jaj nem írok én semmit,tudod csak úgy írtam,hogy szülésznő vagyok.Ez a hobbim,itt hazudozni idegeneknek.
Viszont neked nem ctg gép kell hanem pszichológus.
Egyébként meg tudod mit?Vegyél,kölcsönözzél ahogy írtam eladási ára millión felül van.
Megint a szülésznő.
Oxigénhiány...hypoxia...meg ezer másik dolog ami megtörténhet még a méhben a szülőcsatornában stb...
Akor ezzel az erővel levegőt se vegyél mert baja lesz a babának.
És hogy bármilyen eü problémája lehet egy ismamának.Tudom,ha akarod privátban írhatok torz babákról,halva szülésről,vízfejű babáról,elvérzett kismamáról,tudod sok sok minden előfordul az életben.És nem a ctg gép hiánya miatt!
Szép estét Neked!
Én tudom mire gondolsz kérdező. Az egyik kismamás újságban olvastam. Ezt valóban lehet bérelni és interneten keresztül tudja a doki kiértékelni. Azt hiszem, hogy ez orvos függő, mármint, hogy melyik orvosnak van ilyen gépje és tőle lehet beszerezni. De sajnos pontosabb választ nem tudok adni a kérdésedre.
39 hetes kismama
Amúgy meg kedves válaszolók, hogy ha valakinek lehetősége van rá, hát tegye és béreljen ilyen gépet. Nem hiszem, hogy ez miatt bárkit is le kellene szólni. Nem vagyunk egyformák. Kihangsúlyozom, hogy nem vitatkozni szeretnék!!!
Mikor én szültem, a szobatársam is mesélte, hogy nem járkált be a kórházba, hanem heti 2-3 alkalommal megcsinálta otthon, és emailban elküldte a dokijának kiértékelni. Nem akarom ugyanazt írni, mint az előző, de szerintem is dokifüggő. Ha valami öreg róka az orvosod, az a gépet se tudja bekapcsolni, nem még a postafiókját. :)))
(Elnézést a doktorbácsiktól, és tisztelet a kivételnek.)
Nagyon szépen köszönöm annak, aki eme, iszonyatosan provokatív kérdésemre normálisan, értelmesen tudott válaszolni!
74%-os válaszoló pedig legközelebb nagyívben elkerülhet, mert nincs szükségem a gonosz, rosszindulatú válaszaira...
Linda.
(*L*)
Ezentúl minden kérdéshez odaírom a nevem, hogy véletlenül se vesztegessük egymásra az időnket.
Én Salgótarjánban élek és itt az egyik orvosnál lehet bérelni. Az árát nem tudom :(
Tudom hogy ezzel nem segítettem a kérdezőnek, de legalább a többiek látják, hogy van ahol lehet bérelni.
És így nem kell bemenni az SZTK-ba vizsgálatra.
25 hetes kismama
Szia!
Igen, én is tudom, hogy mire gondolsz,mert a kismama újságban én is olvastam. Nekem is felkeltette az érdeklődésemet....
Tudom, hogy nem segítettem a válaszommal, csak szeretném megerősíteni, hogy bizony vagyunk kismamák akiket ez igenis érdekel!
Boldog babavárást mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!