Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi tünet lenne?

Terhességi tünet lenne?

Figyelt kérdés

2-3 napja észrevettem, hogy gyakran járok pisilni, de mindig van normális mennyiségű vizeletem is (nem iszom többet, mint máskor), a vizelet nem büdös, nem sötét

fogamzásgátlót szedek, de pont 1 hete a 9. szemet 11 órával később tudtam csak bevenni

utolsó mensim első napja: júni 1. volt és a következőt júni 29-re várom

2015. jún. 21. 22:02
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

szerencsére semmi :)

azt mondta a doki, h jól hat a fogamzásgátlóm (petefészkek (nem) működése), minden rendben talált és nincs baba...azt mondta, h valószínűleg csak kicsit felfáztam, vagy vízhajtóbb ételt ettem

2015. jún. 22. 21:11
 22/32 Göndör Bea válasza:
Értem. Akkor örülsz mi? Nalam semmi változás. Nem jött meg csak ilyen pecsételős vérzés van.
2015. jún. 22. 21:25
 23/32 A kérdező kommentje:

igen, örülök, mert most még korai lenne a dolog :)

majd írd meg, h neked hogyan alakul a baba téma

megkérdezhetem, h hány éves vagy?

2015. jún. 22. 22:13
 24/32 Göndör Bea válasza:
Persze. 20 és fél. Bár úgy tűnik meg fog jönni holnap rendesen.
2015. jún. 22. 22:56
 25/32 A kérdező kommentje:
hát úgy legyen, én szorítok :)
2015. jún. 22. 23:39
 26/32 Göndör Bea válasza:
Köszi! Bár bennem is két érzés van. Tudod szeretném is meg nem is! Nem tudom mi lenne ha mégis baba lenne... Na majd még jelentkezem ha van fejlemény.
2015. jún. 23. 00:18
 27/32 Göndör Bea válasza:

Hát még mindig nem jött meg rendesen úgy ahogy szokott. Igaz még van 4 napom a naptár szerint.

Viszont van két cicám (panelban) így az almot ki kell cserélnem. Persze nem biztos (kb 10-15%) hogy terhes vagyok de minden esetre azért egy törülközőt rakok az orrom és szám elé hogy ne lélegezzem be azt az erős szagot. Természetesen ablakok ilyenkor nyitva vannak! :) Még írok ha van valami.

2015. jún. 23. 15:09
 28/32 Göndör Bea válasza:

Még mindig semmi változás. Viszont most észre vettem hogy sokkal nehezebben keltem fel mint eddig! Hiába csörgött az óra vissza aludtam mert álmosnak,fáradtnak éreztem magam. Egy kalkulátorral kiszámoltam és ha esetleg terhes lennék szerintetek már tesztelhetnék? Valamelyik kalkulátor írta hogy tegnap tesztelhettem volna először.

A teherbe esés legvalószínűbb napja:2015. június 13.

A szülés várható ideje (40. hét):2016. március 5.

A terhesség eddigi ideje:3 hét, 6 nap

Kérlek írjatok!

2015. jún. 24. 12:06
 29/32 A kérdező kommentje:

10-14 nap a teszt jó időpontja az aktus után

én a helyedben holnap reggel tesztelnék, mert a reggeli vizeletben van a legtöbb hormon

2015. jún. 24. 13:10
 30/32 Göndör Bea válasza:
Rendben megpróbálom. Ha csak nem történik változás. Köszi.
2015. jún. 24. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!