Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesen diétáztak...

Akik terhesen diétáztak mekkora babájuk született?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert bár jó lett a terheléses vércukrom, de mivel sokat híztam eddig, a védőnőm ajánlotta a diétát. Ha napi 150-170 g szénhidrátot eszek, az elég lesz a babámnak is?
2010. márc. 1. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! elég lesz! Keresztlányom 3100grammal született diéta mellett!
2010. márc. 1. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy elég lesz. Én terhességi cukor miatt diétáztam kb a 24. héttől, 160 g-os ch diétát. Néha azért bűnöztem (túrórudi, 1-1 pici szelet piskóta) de csak a megengedett ch mennyiségen belül, max 180 gr-ra mentem nagyritkán.

A kislányom 3060g-mal született, egészséges, mosolygós, kiegyensúlyozott baba.

Sok boldogságot!

5 hónapos (pont ma!) kislány anyukája

2010. márc. 1. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

200 grammos Ch diétán voltam az utolsó 3 hónapban terhességi cukorbetegség miatt alányom 3950 grammal és 56 centivel született.

12 kg jött fel, szülés után nem volt rajtam plusz kiló.

Az elején Megszenvedtem a diétát, leginkább, hogy 6x kellett enni (még este 9-kor is).

Viszont azóta jobban odafigyelek a szénhidrátra, cukrot nem használok. (mondjuk kávéba, teába már 10 éve nem használtam), de kajákba sem rakok, nem eszem bolti cukros szarokat. Nálunk sok cukor beteg van a családban, nem szeretnék én is az lenni.

Amúgy 1 éves alányom és mág többször szopik naponta, a súlyomat azóta is sikerül tartanom.

2010. márc. 1. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudnatok nekem ilyen dieta leirast belinkelni? A kisfiam 4300 g-mal szuletett, es nagyon felek attol, hogy a mostani kismici is ilyen nagy lesz. Nekem is mondta a vedono, hogy a szenhidratot hanyagoljam. Eddig ez a varandossagom pont ugyanolyan, mint az elozo. 27+5-nel 12 kilot hiztam. A kisfiammal osszesen 22 kilo jott fol ram, ami ugyan lement a szules utan es a szoptatas kozben, de azert megkimelnem magam szivesen ez alkalommal. Allitolag, ha az ember dietazgat kicsit, akkor befolyasoni tudja a gyermek szuletesi sulyat. Szoval belinkelnetek nekm egy kis dietat? Koszi elore is :-) Szep napot es boldog babavarast nektek!
2010. márc. 2. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Kedves kismamik köszi a válaszokat!

Kedves utolsó, ezeket a linkeket találtam itt ezen az oldalon, de ha beírod a keresőbe, hogy kismama diéta, még többet is találsz.

2010. márc. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!