Van itt olyan aki SZTK-ba járt mindig dokihoz terhesség alatt, és nem magánhoz?
Gondolom nem feltétlen negatív élmény...vagyis remélem.
Dunakeszire költöztünk, most valahogy nagyon macerás lenne bemenni Pestre a dokihoz, mivel kocsink sincs. Meg aztán ott is csak egyszer voltam magánnál, szóval nincs nagy kötődés, ráadásul azóta olvastam róla érdekes dolgokat a neten.
Szóval gondoltam elmegyek itt az SZTK-ba, aztán Vácra a kórházba, az egyszerűbb, oda szüleim is könnyebben át tudnának vinni kocsival...
Aztán gondolom ha az sztk-ban bejön a doki, megkérhetem, hogy szülhessek nála, nem?
Vagy ti hogy voltatok ezzel?
és mondjuk az sem mellékes, hogy azt a havi tízest amit a magán dokinál hagynék, a babára is költhetem...
szerintem is felesleges pénzkidobás a magándoki.azt a pénzt a babámra is tudom költeni.én is mindígvégig a sztk-ba jártam vagyis járok még mindíg,és ügyeletesnél fogok szülni.semmi negatív élményem nincsen.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!