Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki SZTK-ba...

Van itt olyan aki SZTK-ba járt mindig dokihoz terhesség alatt, és nem magánhoz?

Figyelt kérdés

Gondolom nem feltétlen negatív élmény...vagyis remélem.

Dunakeszire költöztünk, most valahogy nagyon macerás lenne bemenni Pestre a dokihoz, mivel kocsink sincs. Meg aztán ott is csak egyszer voltam magánnál, szóval nincs nagy kötődés, ráadásul azóta olvastam róla érdekes dolgokat a neten.

Szóval gondoltam elmegyek itt az SZTK-ba, aztán Vácra a kórházba, az egyszerűbb, oda szüleim is könnyebben át tudnának vinni kocsival...

Aztán gondolom ha az sztk-ban bejön a doki, megkérhetem, hogy szülhessek nála, nem?

Vagy ti hogy voltatok ezzel?

és mondjuk az sem mellékes, hogy azt a havi tízest amit a magán dokinál hagynék, a babára is költhetem...

2010. márc. 1. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindkét fiammal az sztk-ba jártam egy nekem szimpatikus orvoshoz és már az elején megmondtam hogy : doktor úr, önhöz szeretnék járni terhesgondozásra és szeretném ha a szülésnél is ott lenne. Erre ő mosolyogva azt felelte: Persze, erről még majd később beszélünk. De onnantól kezdve a saját betegének tekintett, normálisan válaszolt, magához hívott vissza kontrollra és uh-ra. Soha nem hívott a magánrendelésére, mindig a kórházban ücsörögtem, várni kellett ugyan, de nem volt vészes. Tudta hogy a szülés után majd honorálom, és mivel nem volt pénzéhes, nem kellett havonta privátban járnom hozzá, nem tarifázott, szimplán csak végezte a dolgát és én ezt néhány tízezer forinttal meg is háláltam a szülés után.
2010. márc. 2. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Én Vácra járok SZTK-ba.Szerintem fölösleges pénzkidobás magándokira költeni.Engem mindig alaposan megvizsgáltak és kedvesek is voltak!Sokat sem kellett várnom!
2010. márc. 2. 08:27
 13/16 A kérdező kommentje:
szupi, köszi:)
2010. márc. 2. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem is felesleges pénzkidobás a magándoki.azt a pénzt a babámra is tudom költeni.én is mindígvégig a sztk-ba jártam vagyis járok még mindíg,és ügyeletesnél fogok szülni.semmi negatív élményem nincsen.

29 hetes km

2010. márc. 2. 11:02
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi neked is...szerintem én is így fogok tenni:)
2010. márc. 2. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
én is végig az sztk-ba jártam,igaz ott mindig ahhoz a dokihoz.semmilyen negatívumot nem éltem meg,a pozitívum pedig,hogy megmaradt a pénzem.
2010. márc. 2. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!