Van itt olyan aki SZTK-ba járt mindig dokihoz terhesség alatt, és nem magánhoz?
Gondolom nem feltétlen negatív élmény...vagyis remélem.
Dunakeszire költöztünk, most valahogy nagyon macerás lenne bemenni Pestre a dokihoz, mivel kocsink sincs. Meg aztán ott is csak egyszer voltam magánnál, szóval nincs nagy kötődés, ráadásul azóta olvastam róla érdekes dolgokat a neten.
Szóval gondoltam elmegyek itt az SZTK-ba, aztán Vácra a kórházba, az egyszerűbb, oda szüleim is könnyebben át tudnának vinni kocsival...
Aztán gondolom ha az sztk-ban bejön a doki, megkérhetem, hogy szülhessek nála, nem?
Vagy ti hogy voltatok ezzel?
és mondjuk az sem mellékes, hogy azt a havi tízest amit a magán dokinál hagynék, a babára is költhetem...
De akkor nem felületesebb, rosszabb az ellátás ugye?A doki mennyire figyelmes, mennyi időt fordít rátok?
Csak mert van egy barátnőm aki május végén szül, az egyes női klinikára jár, komolyan egész nap ott ül, mikor vizsgálat van, a kórházban is egy ötöst hagy ott a dokinak, és még nem is normálisak vele, meg sem mutogatták neki az UH-n, hogy mi hol van a picinek.Na én ilyenre nem szívesen adok ki pénzt...
harmadik vagyok:
Ez így változó. Hallottam már olyat, hogy az SZTK-s doki felületes, de ugyanezt magándokiról is!
Én mindig előre megbeszélem a dokival, hogy milyen vizsgálatok lesznek, illetve figyelmeztetem, hogy adjon beutalót. Ha határozott vagy, akkor nincs mitől félned.
Egyszer volt egy méhenkívüli terhesség gyanúm. Az orvos beutalt kórházba UH-ra. Telefonon adtak időpontot, de csak egy hét múlva. Én viszont bementem másnap, mert nem akartam egy hétig rettegni, és ott azonnal jött a főorvos és nagyon rendes volt, alaposan megvizsgált, még kontrollra is visszahívott, pedig nem fizettem érte semmit. Hál'istennek nem volt semmi gond.
Szóval ne aggódj rendesek az orvosok!
Én sztk ba jártam végül mindkét babámmal (egyik 2 éves másik 2 hós) és hát nem magyaráztak nagyon semmit, ha kérdeztem, akkor igen.
Mindkétszer ügyeletesnél szültem, más más városról van szó, nem csalódtam.
Amikor a lányomat vártam, először egy magán dokihoz mentem, aki nem is találta meg a csajost a magán uh gépével és rám hozta a frászt h nincs is ott baba már (korábban volt egy vetélésem) mindezt 7 ezer ft.ért.
Igy elmentem az sztk ba ahol persze már megtalálták a babát, onnantól oda jártam.
Jó nyilván lehet h rossz magándokit fogtam ki, de nem volt jó tapasztalat.
És rengeteg olyan barátnőm van akik 10 szer 7-8 ezret kifizetnek a dokijuknak és semmivel se kapnak több infót tőle mert állandó rohanásban van , mint én az sztk-ban.
Szia!
Én is sztk-ba járok, és eddig semmi hátrányát nem érzem. Minden vizsgálatra elküldtek időben, annak ellenére, hogy sokan járnak hozzá mindig, rendesen megvizsgál, figyel mindenre. Ügyeletesnél fogok szülni nemsokára.
Szerintem nézd meg ott milyen a doki, és dönts asszerint, mert magándokiról meg sztk-s dokiról is hallottam már rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!