Hogy zajlik a veteles 5 hetes terhesen?
Irtam mar ki kerdest de nem tudom milyen a veteles es hogy ez normalis e ilyen egy veteles?
Ma reggel olyan volt mintha megjott volna vereztem gondolom veteles de a hasam nem faj. Tettem be betet de csak par csepp van rajta igazan semmi csak ha megtorlom magam akkor veres meg a wc papir. Ez igy normalis, hogy nincs olyan sok ver meg kesobb indul e be es nincs fajdalom 5 hetes lennek pont ma.
Mi van?? Én is 5 hetes terhes vagyok, anyukám azt mondta, pecsételős vérzés neki is volt mikor velem terhes volt , meg a tesóimmal. Azt mondta, mikor megjönne, normális hofy kicsit véres. Nekem is véres már vagy egy hete picit. Én nem fogok elvetélni!
20 L
Kulfoldon elek sajnos nem olyan egyszeru a dolog. Mult heten kezdott a barnazas voltam penteken orvosnal mert erosodott megnezett es mondta mar van petezsak es jo helyen van. Konyorogtem utrogestanert de nem irnak fel mert nem segit ez csak placebo cimszoval. Akkor irnak fel ha nincs petefeszked vagy indokolt esetben! 9 hetes korig a barnazas es a verzes itt normal szerintuk! Azt mondta ugy verzek mintha menstrualnek akkor veteles van es 3 het mulva menjek vissza ellenorzesre. Csak akkor menjek hozza ha omlik belolem a ver! Nagyon kivoltam irtam is ki kerdest mit tegyek utro hijan!
Sajnos nem javult igy ma reggel ugy vereztem mintha megjott volna. Idaig semmi nem volt a beteten de most pisiltem es megint verzek. Szoval abszolut olyan mint a mensi csak nem omlik nem suru hanem pirosas es nem faj a hasam ami furcsa. Soha nem volt vetelesem ezert kerdeztem, hogy ez akkor az?
Ja hogy külföld... na ott aztán tényleg csak az van, hogy vársz és remélsz, tudom, sokan írják :/ Mindenesetre én drukkolok, hogy ne legyen nagy baj.
Kedves 6-os, valóban van olyan, hogy a pecsételés ellenére nincs gond, de sajnos nem az az általános. Ha tényleg vérzel terhesen, sürgősen menj el dokihoz, mert akármennyire is mondod, hogy nem fogsz elvetélni, bizony megtörténhet, ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!