Melyik kisfiú név szebb?
Figyelt kérdés
A Zalánon és a Zénón gondolkodunk. Nagyon tetszik a Zalán név, de mostanában annyi mindenki adja ezt a kisfiának:-( A családnevünk is elég gyakori.(Balog)Tehát maradt a Zénó. Mit gondoltok róla? esetleg valami más ötlet?2010. márc. 1. 16:08
1/14 anonim válasza:
nekem a Zalán jobban tetszik. De a kedvenc fiúnevem az Ádám:)
2/14 anonim válasza:
Szia! Ha már ez a kettő közül lehet választani, akkor Zénó. De szerintem még kutassatok a naptárban, mivel elég bizonytalan vagy (vagytok) Ha meglesz az igazi, azt tudni fogjátok:)
3/14 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik a Zalán. Az én kedvencem egyébként a Koppány:)
4/14 anonim válasza:
A kettő közül a Zalán a szebb :) szerintem
5/14 anonim válasza:
Szia!Mind a kettő szép,de nekem a Zénó jobb!:-)
6/14 anonim válasza:
Szerintem Zalán. Gyönyörű név. Viszont ahogy látod itt nagyon vegyes vélemények vannak......:) Sokat nem segítünk szerintem:)
7/14 anonim válasza:
Hasonló név, de mégis egyedi.
Szerintem nagyon jó: Balog Zaránd
9/14 anonim válasza:
Az én fiamat Somának hívják. Hátha tetszik Neked is.
Egyébként a Zalán jobb. Esetleg, Zétény?
10/14 anonim válasza:
a Zalán szebb szerintem.Nekunk is az lesz ha fiu:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!