Férjem furcsán viselkedik, mintha nem örülne a terhességnek?
Eddig eljött az UH-ra mindig, de így nagyjából ennyi. Nem érdekli a babakelengye, ha beszélek róla, nyugtalan lesz.
Már egy hete mozog a kicsim, és ma kértem hogy nézze meg mert látszik a hasamon. Ő közbe telefonon játszott valami játékkal (amúgy állandóan ezt csinálja), és rendesen meg volt sértve hogy abba kellett hagyni a játékot és a hasamra figyelni. Aztàn nézte, és semmi. Kérdeztem, hogy nem mondasz semmit, most láttad elöször mozogni. Mire közölte nagy hangon, hogy jó láttam és? Biztos egyáltalán hogy ő volt és nem csak a hasad?
Nekem ez nagyon rosszul esett. Szóval ilyeneket csinál velem.
Az anyja meg egyenesen ki van akadva, hogy nagyi lesz. Egyszer közölte, hogy letagadja majd az unokáját ha megkérdezik azt mondja a gyereke.
Se a férjemen se az anyóson nem érzem azt a nagy szeretetet, törődést.
Azt tudni kell, hogy a férjemet elhagyta az apja, neki nincs apja. Segítsetek, ma nagyon kiakadtam ezen 😯 Félek, hogy mi lesz még itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!