Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjem furcsán viselkedik,...

Férjem furcsán viselkedik, mintha nem örülne a terhességnek?

Figyelt kérdés

Eddig eljött az UH-ra mindig, de így nagyjából ennyi. Nem érdekli a babakelengye, ha beszélek róla, nyugtalan lesz.

Már egy hete mozog a kicsim, és ma kértem hogy nézze meg mert látszik a hasamon. Ő közbe telefonon játszott valami játékkal (amúgy állandóan ezt csinálja), és rendesen meg volt sértve hogy abba kellett hagyni a játékot és a hasamra figyelni. Aztàn nézte, és semmi. Kérdeztem, hogy nem mondasz semmit, most láttad elöször mozogni. Mire közölte nagy hangon, hogy jó láttam és? Biztos egyáltalán hogy ő volt és nem csak a hasad?

Nekem ez nagyon rosszul esett. Szóval ilyeneket csinál velem.

Az anyja meg egyenesen ki van akadva, hogy nagyi lesz. Egyszer közölte, hogy letagadja majd az unokáját ha megkérdezik azt mondja a gyereke.

Se a férjemen se az anyóson nem érzem azt a nagy szeretetet, törődést.

Azt tudni kell, hogy a férjemet elhagyta az apja, neki nincs apja. Segítsetek, ma nagyon kiakadtam ezen 😯 Félek, hogy mi lesz még itt..

2015. jún. 20. 09:42
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem fura, hogy így elzárkózik a férjed. Persze lehet, hogy ez normális..nem tudom. Én 20 hetes vagyok, de a férjem hoz-visz orvoshoz, minden nap kérdezi, hogy, hogy vagyunk. A 12 hetes uh után madarat lehetett volna fogatni vele. Esténként simizi a pocakot, beszél hozzá, puszilgatja. Mikor pár hete érezte az első rúgást, elújságolta mindenkinek :D ÉN szerencsés vagyok, de ahogy olvasom a hozzászólásokat, lehet ez a ritka, hogy a párom ennyire várja a bébit. Nekem baromi rosszul esne, ha így viselkedne mint ahogy Veled viselkedik...:(
2015. jún. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!