3gyermekem van de tartok tole, hogy uton a negyedik? Bovebben lenn
Figyelt kérdés
Május 28az utolso menseszem elsò napja.10én volt pém.mikor együtt voltunk a férjemmel valahogyan kifolyt az összes sperma az ovszerből illetve csak minimális maradt.ez kb.7-8.a aztàn megszakitàssal 10.-én.vasárnap tesztelnék reggel.eléggé feszült vagyok jo pár napja.dohànyzom 11éve de negyedik napja rá sem birok gondolni.fáj a derekam a jobb mellem.pms is lehet tudom.de engem a cigiundor ami "aggaszt"!negativak kiméljetek kérlek.három gyrmekem van de ehhez hasonlokat egyiküknél sem tapasztaltam.köszönöm előre is2015. jún. 19. 22:46
11/13 A kérdező kommentje:
holnap reggel csinálok egy tesztet.köszönöm a válaszokat.3gyermekes anyuka:-mennyi idősek a gyerkőceitek ha nem vagyok indiszkrét?
2015. jún. 20. 10:33
13/13 anonim válasza:
Szia.mi lett??
Én vagyok a 3 gyerekes anyuka: nagyfiunk most volt májusban 7.
Középső gyekőc szintén fiú és októberben lesz 6. (17 hónap van köztük).
És holnap tölti a 9 hónapot kislányunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!