Ez normális vagy aggódjak? Ma mosogatás közben majdnem elájultam.
Sajnos velem is történt ilyen, leszaladt a vérnyomásod hirtelen, nekem a doki ezt mondta. Én kétszer jártam így itthon, hogy elkezdett zsibbadni a fejem, már én is alig láttam, de még volt egy vasalnivalóm mondom ezt még csak befejezem. Hát nekem is le kellett feküdnöm aztán jobban lettem. De ez még semmi, a múlt héten épp a buszon álltam, még szerencse, hogy anyukám velem volt. Ott is éreztem, hogy zsibbad a fejem, nem látok, zúg a fülem. Ha nem kellett volna éppen leszállnunk, én is ott ájultam volna el. Így utólag nevetséges ahogy hirtelen ez rámtört, de akkor félelmetes volt. Azt sem tudtam, hogy szálltam le, később anyukám mesélte, hogy már ő rángatott le a buszról, mert már lassan zárta az ajtókat. Leültem kicsit a megállóban, ettem, ittam aztán jobban lettem, de még a lábamból is kiment az erő. Mi lett volna ha egyedül vagyok? Remélem nem túl gyakran fog ez előfordulni sem nálam sem pedig nálad. Nekem ráadásul mindig magas a vérnyomásom, gyógyszert is szedek, de lehet, hogy nagyon levitte.
Bocsi kicsit hosszú lett.
További jó babavárást.
19 hetes kismama
Nekem hálistennek nem volt ilyen,pedig április elején estem teherbe, de barátnőmnek előttem 3 évvel igen és nagyon durván.Gondolhatod azt sem tudtam mit csináljak vele( akkor még az utolsó gimnziumi évünket tapostuk,nem foglalkoztunk a terhesség témával, nem tudtuk mire kell figyelni)...volt,hogy vmi ünnepen úgy beájult,hogy ha nem kapom el úgy összeesik mint a pinty, de buszon is sokszor rátört az ami rád is.
Durva lehet, hálistennek én nemtudom elképzelni ^^
ennyi idősen nekem többször is előfordult.volt h a postán kapott el,gondolhatod.nekem az alacsony vérnyomásom miatt volt.2 kávé után volt 110/60 a vérnyomásom.most meg már sajna magas.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!