Nagyon ciki telefonfülkéből felhívni a dokit?
Figyelt kérdés
Úgy jött össze, hogy nem tudtam feltölteni a kártyám, vezetékes pedig nincs. Holnap rendel az uh-ban, nekem pedig aktuális lenne a 28. heti uh. És ha nem hívnám fel, csak mennék?2008. szept. 2. 08:46
1/3 anonim válasza:
Szia. Ugyanmár miért lenne ciki? Fizu előtt nekem is többször volt, hogy lemerült a kártyám, és akkor mi van? Ezen ne görcsölj, szerintem hívd fel nyugodtan, nehogy ne fogadjon. Nekem is most aktuális a 28-ik heti uh, már alig várom. Minden jót!
2/3 anonim válasza:
Nem ciki! Ő úgysem látja hogy honnan telefonálsz nem? És ha látná? Nyilván nem röhögne ki. Sőt. Ha nincs pénz a kártyádon vagy nincs lakástelefonod és egyátalán nem tudod megoldani a telefonálást, legalább feltalálod magad és a telefonfülkét használod. Sokan példát is vehetnének rólad, mikor vársz egy hívást és nem jön csak a kifogás hogy lemerült a kártyám.... Azért vannak a telefonfülkék hogy használjuk őket!!!-már amelyik nincs szétbarmolva-
Szóval nyugodtan telefonálj!
Boldog babavárást és sok egészséget kívánok!!! :D
3/3 anonim válasza:
Ez a kérdés komoly????? Szűzanyám.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!