Szombaton voltam dokinál,38 hetesen. Azt mondta a feje egy kicsit kissebb de ez nem gond. A hossza kb.47 cm. Mennyit nöhet ha kivárja a 40 hetet? Kinek mekkora volt a babája 38 hetesen?
Nem mondta meg,hogy mekkora....
A lányom annak idején inkább nagy volt...
Ö 51 cm született,3620grammal.
érdemben annyira nem tudok hozzászolni a kérdésedhez,de talán nem haragszol h irok!
én 29 hetes vagyok, tehát 38heti adatokról nem tudok mit irni:) az viszont biztos, h én 2 héttel előbb születtem anno mint a kiirt időpont és 48cm voltam "csak". ennek ellenére 175cm magas lány lettem:) szerintem nem jelenten gondot, ha ilyen "röviden" születne meg a picid:) legjobbakat kivánom
16:21
Természetesen 3850 volt :D
Ja és 38 hetesen még 35 hetesnek mérték. Erre nem alapozok. A második fiamra azt mondták kisebb lesz, mint az első, ehhez képest 4,25kg és 60 cm volt mikor született.
A hugom 49 cm volt a 40. héten és ma már akkora mint én, 177 cm. :)
Szia!
Én ma léptem a 39.-be,tegnap voltam dokinàl,nekem azt mondta hogy kb 49 cm és 3600 gramm,és ha kibirja a végéig akkor kb 4 kilo lesz... Most màr csak hizni fog esetleg,nöni nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!