Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombaton voltam dokinál,38...

Szombaton voltam dokinál,38 hetesen. Azt mondta a feje egy kicsit kissebb de ez nem gond. A hossza kb.47 cm. Mennyit nöhet ha kivárja a 40 hetet? Kinek mekkora volt a babája 38 hetesen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, mekkora az a kicsit kisebb? az én babám feje 31,5 volt születéskor, az elég apróka, de most már akkora, mint rendesen kell lennie (már 14 hós). a súlya is kicsi volt, de aaz ő hossza 51 cm volt, mikor megszületett. nem tudom, mennyit nőnek mg így a végén, de úgy rémlik már nem sokat.
2010. márc. 1. 15:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem mondta meg,hogy mekkora....

A lányom annak idején inkább nagy volt...

Ö 51 cm született,3620grammal.

2010. márc. 1. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:

érdemben annyira nem tudok hozzászolni a kérdésedhez,de talán nem haragszol h irok!

én 29 hetes vagyok, tehát 38heti adatokról nem tudok mit irni:) az viszont biztos, h én 2 héttel előbb születtem anno mint a kiirt időpont és 48cm voltam "csak". ennek ellenére 175cm magas lány lettem:) szerintem nem jelenten gondot, ha ilyen "röviden" születne meg a picid:) legjobbakat kivánom

2010. márc. 1. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak 32 cm volt a feje és ehhez 43850 gramm és 57 cm volt. És tök arányos. :) A bpd alapján 3 héttel le volt maradva, a többi értéke stimmelt. Genetika. :) Ő ilyen vékonyabb arcú. :) Már 4 éves lesz.
2010. márc. 1. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

16:21

Természetesen 3850 volt :D

Ja és 38 hetesen még 35 hetesnek mérték. Erre nem alapozok. A második fiamra azt mondták kisebb lesz, mint az első, ehhez képest 4,25kg és 60 cm volt mikor született.

A hugom 49 cm volt a 40. héten és ma már akkora mint én, 177 cm. :)

2010. márc. 1. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Na tehát az utolsó hármat - ezzel együtt - mind én írtam. :) Bocsi, nem vagyok magamnál. :D:D
2010. márc. 1. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma léptem a 39.-be,tegnap voltam dokinàl,nekem azt mondta hogy kb 49 cm és 3600 gramm,és ha kibirja a végéig akkor kb 4 kilo lesz... Most màr csak hizni fog esetleg,nöni nem nagyon.

2010. márc. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!