Jelenleg 29hetes terhes vagyok és rendszeresen dohányzom! Sajnos ez napi 10-15szálat jelent! Tudom ez sokat árthat a picinek de nem sikerül leszokni! Milyen problémák merülhetnek fel a kicsi egészségi problémáját illetően?
Az első terhességem alatt én is elszívtam egy-egy szálat. Persze utána jött a sírás, lelkiismeret furdalás, meg a sok gyümölcs, de utáltam érte magam, mégsem ment.Akárhányszor köhög a gyerekem, vagy beteg lesz, mindig az jut eszembe, hogy ez biztos miattam van, ha nem szívtam volna, talán nem köhögne, talán nem kapná el ezt vagy azt. Most a másodikat várom, az első pár hétben egy-egy szálat meggyújtottam, de el is dobtam. Már nem gyújtok rá.BAROMI NEHÉZ,DE mindent megér a gondolat, hogy esélyt adok a gyerekemnek arra, hogy egészséges legyen, viszont örökre utálni fogom magam azért, hogy ezt a másik gyerekem MIATTAM nem kaphatta meg!
Nehéz, de ha nem akarsz majd a 6-8-10-15 éves gyerekedre is ilyen lelkifurkával nézni, mikor köhint egyet, próbáld meg, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!