Mit tehetnék az abortusszal kapcsolatban?
38 éves vagyok és teherbe estem.. van 4 gyermekem, de az 5 már sok lenne, nem biztos hogy neki meglenne mindene, egyébkènt is már öreg vagyok ehhez. Voltam orvosnál, aki mondta, hogy a saját feleségének sem engedné a szülést ebben a korban, még ha addig nem is szült. A magzat karjai, lábai megvannak.. kívülről eddig rendben, de mondta az orvos, hogy a röntgenek, vizsgálatok károsíthatják, és nem utolsó sorban szellemileg visszamaradott lehet..
A GYES-re valami új törvény szerint nem lehet támogatást kérni, viszont nem tudom honnan csengessünk ki 30 ezret... valaki nem tud erre valami megoldást? 30ezer nagyon sok, és védekezünk mindig..
"A GYES-re valami új törvény szerint nem lehet támogatást kérni, viszont nem tudom honnan csengessünk ki 30 ezret... valaki nem tud erre valami megoldást? 30ezer nagyon sok, és védekezünk mindig.."
Ez a kérdés, ha valakinek nem lett volna egyértelmű. Tehát van e valami kedvezmény, amit igénybe vehetnének.
Javaslom szövegértés órát az első hozzászólóknak..
"Törölve lett a válaszom, de végtelenül hülyék vagytok, ha úgy gondoljátok, hogy ahol 4 elfér, ott 5 is...
Az abortusz árát nem bírja kifizetni, szerintetek hogy neveli fel a gyerekeit? "
Szerintem ez esetben a 4-et is bajosan. Ettől még igaz, hogy ahol 4-et gond nélkül fel tudnak nevelni, ott 5-öt is. De ha már a 4 is láthatóan gondot okoz, akkor nyilván nem lesz igaz a mondás...
(Mert ahol nincs bármelyik pillanatban 30 ezer ft csak úgy tartalékban ott gyakorlatilag máról holnapra élnek és egy váratlan helyzetet nem tudnának megoldani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!