Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék az abortusszal...

Mit tehetnék az abortusszal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok és teherbe estem.. van 4 gyermekem, de az 5 már sok lenne, nem biztos hogy neki meglenne mindene, egyébkènt is már öreg vagyok ehhez. Voltam orvosnál, aki mondta, hogy a saját feleségének sem engedné a szülést ebben a korban, még ha addig nem is szült. A magzat karjai, lábai megvannak.. kívülről eddig rendben, de mondta az orvos, hogy a röntgenek, vizsgálatok károsíthatják, és nem utolsó sorban szellemileg visszamaradott lehet..

A GYES-re valami új törvény szerint nem lehet támogatást kérni, viszont nem tudom honnan csengessünk ki 30 ezret... valaki nem tud erre valami megoldást? 30ezer nagyon sok, és védekezünk mindig..

2015. jún. 19. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A GYES-re valami új törvény szerint nem lehet támogatást kérni, viszont nem tudom honnan csengessünk ki 30 ezret... valaki nem tud erre valami megoldást? 30ezer nagyon sok, és védekezünk mindig.."

Ez a kérdés, ha valakinek nem lett volna egyértelmű. Tehát van e valami kedvezmény, amit igénybe vehetnének.

Javaslom szövegértés órát az első hozzászólóknak..

2015. jún. 19. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

"Törölve lett a válaszom, de végtelenül hülyék vagytok, ha úgy gondoljátok, hogy ahol 4 elfér, ott 5 is...

Az abortusz árát nem bírja kifizetni, szerintetek hogy neveli fel a gyerekeit? "

Szerintem ez esetben a 4-et is bajosan. Ettől még igaz, hogy ahol 4-et gond nélkül fel tudnak nevelni, ott 5-öt is. De ha már a 4 is láthatóan gondot okoz, akkor nyilván nem lesz igaz a mondás...

(Mert ahol nincs bármelyik pillanatban 30 ezer ft csak úgy tartalékban ott gyakorlatilag máról holnapra élnek és egy váratlan helyzetet nem tudnának megoldani.)

2015. jún. 19. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Mindig elítéltem az abortuszt! Hétfőn volt egy műtétem méhenkivüli terhesség miatt és ezek után még jobban nem tudom megérteni azt, aki abortuszra megy. Rettenetes volt úgy ott feküdni a kórházban, hogy tudtam, hogy terhes vagyok, de hogy szinte értelmetlen a dolog és, hogy mi lesz a babámmal. Műtét elött le kellett zuhanyoznom és közben is hozzá beszéltem, hogy köszönöm, hogy a babánk volt még ha ilyen rövid ideig is. A műtőbe toltak és adták be az inekciót még akkor is magamban beszéltem hozzá, hogy nem kell félnie, nem fog fájni , a jó Isten vár rá és szép angyalka lesz belőle! Nyugodtan le lehet pontozni, aki nem ért velem egyet. De szerintem is ahol 4-nek van ennivaló, ott az 5.-nek is lenne. Nem ő tehet róla, hogy megfogant. Szülni idősnek érzed magad? Hát akkor szexelni nem érezted magad idősnek? A kettő elég szoros összefüggésben van. 4 gyerek után tudhatnád mivel jár a szex és ha nem akartál babát, akkor mit kellett volna tenni ellene. Írod, hogy keze lába meg van, ilyen gondolatok után, hogy is van valakinek szíve megölni??????????
2015. jún. 19. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Persze, ahol 3 van, elfér a negyedik is, meg az ötödik, de ha jön a hatodik az is..... Akinek egy vagy kettő van, az miért nem szül mindig +1-et? Nekem is 4 van, fárasztó nagyon. Nem úgy működik, hog, jajj, jöjjön az ötödik is.... Azért az ember nem keltető, és teljesen természetes az az igénye, hogy szeretne "pihenni" és nem mindig egy újabb gyereket pesztrálni. Ha nektek lesz 4, akkor gyertek vissza észt osztani.
2015. jún. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!