Ajánlanátok Pécsen nőgyógyászt, akihez terhesgondozásra járhatnék?
Az első terhességemnél nem magánrendelésre jártam, viszont akihez lakcím szerint tartozom, arról nagyon nincsenek jó emlékeim, és orvosilag is többször hibázott (ami csak a szüléskor derült ki). Mondjuk nem tudom, hogy még mindig hozzá tartozom-e (sok év eltelt a két terhesség között), sajnos erről a neten semmi infót nem találtam. De ha kiderül, hogy most is övé az a körzet, ahol lakom, akkor mindenképpen magánrendelésre járnék inkább. Csak nem tudom, kihez menjek.
Légyszi, ha ajánlotok orvost, azt is írjátok meg, hogy kb. mennyit kell vizsgálatonként fizetni, mert egyáltalán nem tudom, hogy milyen költséggel számoljak, még sosem jártam magánrendelésen.
Labossa Gusztáv :)
8000 a terhesgondozás havonta 1x. Szülésért nem kér fix összeget, ha 10ezret adsz akkor sem húzza a száját, egyáltalán nem pénzéhes. Kötelező uh-kat a Klinikán csinálja, ezért külön nem kell fizetni. Minden alkalommal megnézi a rendelőjében is a babát uh-n.
Kedves, mindent elmagyaráz, nyugodtan lehet tőle kérdezni, és profi ultrahangos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!