Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mennyire jott be a...

Kinek mennyire jott be a kinai fogamzasnaptar a gyerek nemet illetoen?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek nekem mindket gyerekemnel bejott eddig:)

2015. jún. 18. 06:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejött, meg ismerek még pár nőt, akinek szintén. De pl. anyukámnak nem.
2015. jún. 18. 06:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőnél bejött (fiú lett) most pedig nem,mert lányt várunk de fiú lesz.
2015. jún. 18. 06:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat tehát azt akartam írni hogy most lányt várunk de fiút ír megint a naptár.
2015. jún. 18. 06:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia nekünk az első gyereknél bejtött fiút írt fiú lett a másodiknál lányt írt fiú lett a harmadiknál fiút irt fiú lett most a 4 baby várom lányt írt majd kiváncsi leszek de remélem hogy minden Rendben lesz a terhessegel mert még csak a 6 hete töltöm holnap és hogy kislányunk lesz remélem. 😊
2015. jún. 18. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem jött be. kb a válaszolók felének meg igen, szóval sokat nem ér, vagy bejön vagy nem, 50-50%.
2015. jún. 18. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül nekem Bejött. És igen, mivel csak két lehetőség van, 50-50%. ;)
2015. jún. 18. 08:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Fej vagy írás. 50-50% az esély, vagy bejön, vagy nem. Lehet, hogy egymás után háromszor is stimmel, de mondjuk 1000 babára levetítve már fifti-fifti az arány.

De most komolyan, mi köze lenne az X és Y kromoszómáknak ahhoz, hogy milyen hónapban fogant a gyerek?

2015. jún. 18. 08:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Passz nem tudom:)

Gratulalok neked a 4. babahoz. En a harmadikat varom es meg csak 5 hetes vagyok. Kivancsi voltam kinek, mennyire jott be remelem nekem most is bejon:)

2015. jún. 18. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Elsonel bejott. Masodikat kedden lathatom :) es tuti a neme. Szoval nala is bejott :)
2015. jún. 18. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
És hogy néztétek meg? Simán az akkori életkorotokkal, vagy hozzáadtatok egy évet? Mert úgy olvastam, hogy a kínaiak a fogantatástól számították az életkort. Csak kiváncsi vagyok. Ha az egyik féleképpen nézem akkor fiú, ha a másikat akkor lány. Tudom, hogy csak tippelés az egész, de valamivel el kell ütni az idõt az uh-ig. :)
2015. jún. 18. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!