Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 napja kesik a nemvárt. Ma...

13 napja kesik a nemvárt. Ma reggel csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyámborogass... Azért 25 évesen, aktív szexuális életet élve igenis legyen annyi sütnivalód, miszerint a 2 hete késő vérzés és pozitív teszt nem azt jelenti, hogy pl. megfáztál. Ezer+1 oldal foglalkozik a teherbeeséssel, várandóssággal, szüléssel stb., szóval már tájékozódhattál volna kicsit a helyzetről. 1-2 héten belül menj orvoshoz (szülész-nőgyógyászhoz).
2015. jún. 17. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
25 evesen aruld mar el nekunk, hogy melyik tunet bizonytalanitott el, ami esetleg nem terhessegre utal? Hogy nem jott meg a mensesed, vagy a pozitiv teszt?
2015. jún. 17. 21:32
 13/20 anonim ***** válasza:
És az ilyennek adatik gyerek....
2015. jún. 17. 21:42
 14/20 A kérdező kommentje:

Tobbszor volt,hogy kesett,volt,hogy 9-10napot is,de akkor egy tesztsem sem lett pozitív. A hasam viszont ma is fájt,mintha megjonne,olyan erzes,de semmi.

Nem hulyezni kell egybol,meg azzal jonni,hogy tudatlan az ember. Feltettem egy kerdest,es ha normálisan nem tudsz rá válaszolni ,hát menj el mellette! :)

2015. jún. 17. 21:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Pedig sajnos tudatlan vagy...
2015. jún. 17. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:
A pozitív teszten kívül nem tudom, még milyen megerősítésre vársz. Ezek után annyi a teendőd, hogy kérsz időpontot egy tetszőleges nőgyógyászhoz, aki majd megállapítja a terhességet, és utána már mondani fogják, hogy mikor mit kell csinálnod.
2015. jún. 17. 22:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Így lesz,koszonom! :) Penteken megyek!
2015. jún. 17. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
25 evesen a Gyk kellett ahhoz, hogy megtudd: kimaradt mensesszel es egy pozitiv teszttel idopontot kell kerned egy nogyogyaszhoz.
2015. jún. 18. 05:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Ketteske vagyok. Bele trafàltál. 5 gyerekem van. 2o éves voltam az első tesztnel. És tudtam hogy mit jelent a két csík. Anyám is tudta. A körzeti orvoshoz mentem mert nem tudtam mit tegyek. De nem a szomszédot hivtam fel hogy segitsen. 25 évesen komolyabban gondolkozz. De szivesen segitek ha akarod. Irj privit. Üdv egy 5 gyerekes tapasztalt anyuka. :-)
2015. jún. 18. 08:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Gratulalok, boldog babavarast kivanok Neked!
2015. jún. 18. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!