13 napja kesik a nemvárt. Ma reggel csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 20:48
1/20 anonim válasza:
Minden bizonnyal igen, olyan 99%ban. A késés, teszt is ezt mutatja. 2-3 hét múlva mehetsz a dokihoz.
2/20 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Késik a mensid két hete. Pozitív a teszt. Szerinted akkor nem vagy az? Hány éves vagy?????
3/20 anonim válasza:
Szerintem hülye vagy mint állat
4/20 anonim válasza:
Sajnos a teherbeeséshez nem kell ész...
5/20 A kérdező kommentje:
Mondjátok Ti,akiknek már valószinu 5 gyereketek van.
Nekem viszont egy sincs,es hatlamas a panik...
bocs,hogy HULYE vagyok,es nem ertek ehhez,nyilvén ertenem kene,nem?!
Egyebkent 25 leszek !
2015. jún. 17. 20:59
6/20 anonim válasza:
Igen értenek kéne, hamár szexelni tudsz!!!
7/20 anonim válasza:
Azt írtad, a nemvárt. Az szokta ezt írni, aki nem is várja mert babát szeretne. Nos, aki pánikol az minden bizonnyal nem kifejezetten szeretne babát. Ha meg szeretnéd tartani 2-3 hét múlva menj dokihoz akkor lesz szívhang. Ha nem, akkor a napokban mehetsz.
9/20 A kérdező kommentje:
Pánikolok,mert nem tudom mit kell tennem,mikor kell orvoshoz fordulni.Vagy esetleg csinálni uj tesztet. Egyebkent meg nagyon is orulnek,ha babám lenne. csak félek kicsit :)
2015. jún. 17. 21:15
10/20 anonim válasza:
10 nap késés után reggeli vizeletből csináltam tesztet ami egyértelmű pozitív lett. Délután azért csináltam mégegyet, szintúgy pozitív. Bejentkeztem orvoshoz, elmentem és ő onnan tulajdonképpen mond mindent.mikor kell vissza menned stb. Szerinten ilyenkor az első pillantba mindenkit lesokkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!