Várandós nőknek megváltozik a kisugárzásuk?
Nálam is azt mondják, hogy mindig olyan az arcom mintha mosolyognék még akkor is ha nem mosolygok :), meg nagyon ki vagyok simulva. Tény hogy nagyon jól érzem magam, de én nem látok különbséget az arcomon, de ha ezt mondják biztos így van. Pedig már 29 hetes vagyok.:) Hálistennek eddig minden rendben, nyilván ha nagyon émelygős, vagy hányós lennék nem mindig mosolyognék!:)
De alapvetően szerintem mindenkinek megváltozik a kisugárzása, boldogabb lesz. Persze ez se feltétlen igaz, mert ha vki nem akarja a gyereket és úgy "kell" megtartania az más dolog.
Szia!
Igen! Szerintem azért mert tudjuk, hogy nem vagynk egyedül,és ez a gondolat mindíg ott bujkál bennünk:)
ja, az elejen eleg durvan "gerjedtek" rám a himnemuek, pedig nem vagyok egy szepseg.
a noismeroseim is mondtak, hogy ki vagyok virulva :D
az egyik direkbe rakerdezett, hogy csak nem terhes vagyok (6 hetes voltam, semmi sem latszott)
a lélek, a hormonok, meg minden, nem hiaba hivjak minden szempontbol "más-állapotnak"
Szóval kerdesedre a valasz hatarozott igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!