Visszatartásnál mit adnak, magnéziumot vagy valami mást is infúzióban?
én 27.hét körül voltam benn 1 hetet, és 40.hétre szültem.
magnézium biztos hogy van benne.
én inkább elaludtam tőle,letompultam.
nekem nem kellett semmit szednem,mármint nem írtak fel semmit,csak otthon továbbra is a magne b6-ot.
előző voltam
második vagyok: nekem állandó keményedéseim voltak,és mikor benntartottak,akkor már órákon keresztül kemény volt a hasam, viszont nekem fájásaim nem voltak.
nekem az 1 hétben 3 infúzió lement,és augmentint kaptam tablettában.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem ma dől el, hogy bent kell-e maradnom, mert hirtelen sokat és erősen keményedik a hasam, múlt hét péntekig azt sem tudtam milyen a keményedés. Ma megyek be az orvoshoz, hogy megvizsgáljon, mert azt mondta, hogy maga a keményedés nem baj, csak ha azért keményedek így, mert nyílik a méhszájam vagy rövidül a méhnyak, akkor a koraszülés fenyeget. 26 hetes ikres vagyok, így még nagyon nincs itt az ideje, hogy kibujjanak a pindúrok. Remélem nem lesz semmi baj, ha meg mégis valamelyik,akkor befektetnek gondolom, de értük bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!