Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszatartásnál mit adnak,...

Visszatartásnál mit adnak, magnéziumot vagy valami mást is infúzióban?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Mást is, mindenféle izomlazítót, görcsoldót, én kaptam sajnos, úgy vert tőle szívem, mintha megittam volna 100 adag kávét.. 4 napig kórházba voltam kb. 33 hetesen. végül a 41. betöltött hét után szültem.
2010. febr. 28. 18:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Az olyan sokáig benne van a szervezetben vagy utána még írtak valamit amit otthon kellett szedned?
2010. márc. 1. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:

én 27.hét körül voltam benn 1 hetet, és 40.hétre szültem.

magnézium biztos hogy van benne.

én inkább elaludtam tőle,letompultam.

2010. márc. 1. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem nem kellett semmit szednem,mármint nem írtak fel semmit,csak otthon továbbra is a magne b6-ot.

előző voltam

2010. márc. 1. 16:27
 5/8 A kérdező kommentje:
És mi miatt kellett visszatartani, a keményedések vagy a méhszáj rövidülése vagy nyílása miatt?
2010. márc. 2. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Első voltam.. fájtásaim voltak, azért mentem be. Egy napig infúziót kaptam, mindenfélét, aztán utána napokig 3 óránként szurit kaptam bent. , nem lehetett abbahagyni rögtön, azt kaptam, amit az infúzióba, csak injekciókba. itthon nem kellett már semmi sem szednem.
2010. márc. 2. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:

második vagyok: nekem állandó keményedéseim voltak,és mikor benntartottak,akkor már órákon keresztül kemény volt a hasam, viszont nekem fájásaim nem voltak.

nekem az 1 hétben 3 infúzió lement,és augmentint kaptam tablettában.

2010. márc. 2. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nekem ma dől el, hogy bent kell-e maradnom, mert hirtelen sokat és erősen keményedik a hasam, múlt hét péntekig azt sem tudtam milyen a keményedés. Ma megyek be az orvoshoz, hogy megvizsgáljon, mert azt mondta, hogy maga a keményedés nem baj, csak ha azért keményedek így, mert nyílik a méhszájam vagy rövidül a méhnyak, akkor a koraszülés fenyeget. 26 hetes ikres vagyok, így még nagyon nincs itt az ideje, hogy kibujjanak a pindúrok. Remélem nem lesz semmi baj, ha meg mégis valamelyik,akkor befektetnek gondolom, de értük bármit.

2010. márc. 3. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!