Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet csinálni a terhesség...

Mit lehet csinálni a terhességi kiütéssel? Hogyan enyhíthetném a viszketést? Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés

38 hetes kismama vagyok, és megőrülök annyira viszket!

Előre is köszönöm a segítséget!

2008. szept. 1. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
2008. szept. 1. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 37 hetes terhesen jottek ki es csak akkor mult el a viszketes amikor megszultem. Voltam 2 orvosnal is es barmit kaptam ra nem mult el. Nagyon sajnallak, tudom mennyire szornyu, en is sokat szenvedtem,volt hogy egesz ejszaka sirtam meg vakaroztam. Nekem az aloe first egy kicsit husitette de csak rovid idore. Minden jot es kitartas, mar nincs sok hatra...
2008. szept. 1. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem hamarosan elmúlik!
2008. szept. 1. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem rég jött elő. Egy-két hete, de már múlik. A dokim a fenistil gélt és a calciumot ajánlotta. úgy néz ki beválik mert a viszketés megszűnt és a pöttyeim is múlnak! 36hetes kismama
2008. szept. 1. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem az első terhességemnél volt ugyanez mint neked és tudom hogy min mész keresztül.Előszür a hasamon kezdödött, majd pár nap alatt az egész testem tele lett vele.Se éjjelem se nappalom nem volt a viszketéstöl.Börgyógyászhoz mentem, kaptam rá calcium injekciot, jódot, elocom kenöcsöt(ezzel nem szoptathattam pár napig)de sajnos semmi nem használt.Szülés után 2héttel mult el olyan hirtelen ahogy jött.Sajnos hasznos tanácsal nem szolgálhattam, bár tehetném,és azt is tudom, hogy egy kicsit megkeseriti a gondtalan és szép babavárást, de NE HAGYD,már nincs sok hátra!Most várom a második babámat, és sok jóval nem kecsegtettek,és újra meg fog velem ismátlödni,de a vágy mindennél erösebb és a végeredmény minden rosszat elfeledtet.Minden jót kivánok neked és kitartás!

Üdv:Andi 15 hetes pocakos

2008. szept. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!