Mit lehet csinálni a terhességi kiütéssel? Hogyan enyhíthetném a viszketést? Mikor fog elmúlni?
38 hetes kismama vagyok, és megőrülök annyira viszket!
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia
Nekem az első terhességemnél volt ugyanez mint neked és tudom hogy min mész keresztül.Előszür a hasamon kezdödött, majd pár nap alatt az egész testem tele lett vele.Se éjjelem se nappalom nem volt a viszketéstöl.Börgyógyászhoz mentem, kaptam rá calcium injekciot, jódot, elocom kenöcsöt(ezzel nem szoptathattam pár napig)de sajnos semmi nem használt.Szülés után 2héttel mult el olyan hirtelen ahogy jött.Sajnos hasznos tanácsal nem szolgálhattam, bár tehetném,és azt is tudom, hogy egy kicsit megkeseriti a gondtalan és szép babavárást, de NE HAGYD,már nincs sok hátra!Most várom a második babámat, és sok jóval nem kecsegtettek,és újra meg fog velem ismátlödni,de a vágy mindennél erösebb és a végeredmény minden rosszat elfeledtet.Minden jót kivánok neked és kitartás!
Üdv:Andi 15 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!