Mennyibe kerül általában egy vizsgálat magánrendelésen?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert az én dokim 9000-et kér egy vizsgálatért és csak érdekelne,másnál mennyi.Mondjuk nagyon elismert,jó doki.Előre is köszi!2008. szept. 1. 14:20
11/19 anonim válasza:
Pécsett 4000, és ő egy elismert adjunktus.
13/19 anonim válasza:
Szia.Az én dokimnál(elég elismert) 8000 ezer egy vizsgálat,és minden benne van(uh,szűrés stb.)A szülési tarifára annyit mondott,amennyit gondolunk.Nem kapzsi,nagyon rendes,bármikor lehet hívni,és nyugod és elmond mindent,kérdés nélkül.Ja,és Buda.33 hetes pocis
14/19 anonim válasza:
Nekem 7000 egy vizsgálat mindennel együtt, de a szülésért viszont csak 20000-t kér (Buda).
15/19 anonim válasza:
Szia!
Én Budára járok 6000 a terheseknek, 8000 a nőgyógyászat.
16/19 anonim válasza:
Szia!
Debrecent még senki em irta, én oda járok, 6000 Ft, a szülés ennek 10-szerese. Én elméletileg nyiregyhez tartozom, de ott rettenetes drága, igy inkább debrecen.
Nem mindegy, mennyi a tarifa, mert például nekem már minden héten mennem kell, és hát zsebbenyulós.
38 hetes kismama
17/19 anonim válasza:
Sopron: 5000,- Rákszürés + vizsgálat!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 2. 20:37
19/19 anonim válasza:
Én pesti ismerőseimet kérdeztem meg, hova járnak, úgy mentem el először itt nőgyógyászhoz. Az első 8000-t kért, aztán mikor mentem, "épp" felemelte 9000-re, tehát ez előfordulhat Pesten! Végül akihez jártam, ott 10.000 volt egy alkalom, mire megszültem, addigra felemelte (nekem még nem) 15.000-re. Orvosa válogatja, mondjuk ő nagyon jó, és neves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!