A magánrendelésen a nőgyógyász pluszban felszámolja az ultrahang használatát? Kb. mibe kerül a magánorvosnál egy terhes-vizsgálat? (amikor UH-zik is)
Én magánrendelésen 6 ezret fizetek és 4 hetente járunk. Minden alkalommal van UH és manuálisan is megvizsgál a doki. Nagyon alapos, én elégedett vagyok vele és szerintem nem sok a 6 ezer ft. Hallottam 8-10 ezres árakat is.
20 hetes kismama
Szia!
Én az első 12hétben magánhoz jártam.Tatabányára. Nagyon kiakadtam, amikor plusz ezreket kért azért, ha uh-n is meg akartam nézetni, hogy minden oké e.
A csúcs az volt, amikor a 12 hetes uht is a magánrendelőjében csinálta, és azért is elkérte a pénzt. Otthagytam.Elmentem sima sztks dokihoz, aki minden alkalommal csinált uht, persze ingyen:)
A régi dokim, akihez az első terhesség előtt és alatt jártam, ő is mindigmegnézte uhval a dolgokat, és nem kért plusz pénzt...
Második vagyok...
Azt elfelejtettem írni, hogy a sima turkálós vizsgálat 7ezer volt.
A plusz UH 2ezer.
Ráadásul egy ósdi régi géppel csinálta, képet nem adott. Én vittem a fényképezőgépem, hogy a monitoron lefotózzam a látványt. De a doki nem engedte hogy én csináljam, elvette a gépet, és ő fotózott. Az eredmény meg pocsék lett...
De magaa végeredmény pár hónnapal később: Tökéletes:)))
Mi ma voltunk 16 hetesen maszeknál szintén Tatabányán. Az én dokimnál 5000 a vizsgálat, ebben az uh is benne van, plusz 2000 a rákszűrés. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Én úgy tudtam, hogy a vizsgálat magában foglalja az uh-ot is, nem csak a "turkálást"...
Tatabányaitól kérdezem, kihez jártál akivel ennyire nem voltál megelégedve?
Az én dokimnál(Miskolcon) egy vizsgálat + ultrahang 10.000.- ba kerül.Ez eddig minden hónapban volt, de majd gyakrabban kell járni.
24 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!