Ugye minden rendben a babával?
6 hetesen voltam orvosnál,CRL 6mm,jó szívhang... Legközelebb 12hetesen kell mennem.Aggódom mert a mell érzékenységem nagyjából elmúlt,tudok rajta feküdni.hányingerem nem igazán volt max 2 nap összesen.Ma csináltam egy tesztet megnyugtatásképp de halványabb mint amit utoljára csináltam.Volt már egy vetélésem ezért félek annyira, hogy ennyire tünetmentes vagyok.Görcs, vérzés nem jelentkezett.Remélem minden rendben vele.Voltam vérvételen azt mondták jó az eredményem de.még nem kaptam
Meg.Járt valaki így?
Sokadszorra is: nem kell terhességi tüneteknek jelentkezniük, semmilyen összefüggésben nincsenek a terhesség egészséges/nem egészséges lefolyásával.
Ráadásul látatlanban laikus hogyan tudna bármi konkrét dolgot mondani? Erre csak a kezelőorvos, vizsgálat után tudna válaszolni. Ha nem vagy biztos a dologban, akkor őt keresd fel.
Nem jártam így, de átéltem már ilyesmit valaki más esetében. Annyi, hogy unokanővéremnek görcsölt is a hasa, de az idegességtől és azt hitte ez Olyan görcs. Persze megijedt, ami még rosszabb, bár mondom, megértelek benneteket, talán én is így éreznék hasonló cipőben.
Kérlek ne izgulj, mert úgy rosszabb. Próbálj megnyugodni. Csak ennyit tudok javasolni. Én láttam őt így, hogy folyton pánikolt. Ma már 14 hónapos a babóca, egészséges. Tényleg ne aggódj, mert csak ártasz vele magadnak.
Ha már minden kötél szakad, inkább menj el az orvoshoz, hogy megnyugodj, csak ne lovald bele magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!