Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Titeket mivel várt...

Anyukák! Titeket mivel várt haza a férjetek/párotok mikor szülés után hazaérkeztetek a kórházból?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 20:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én nem vártam el. Főleg, hogy az utolsó időszakban igencsak sokat segített. Neki sem túl könnyű, amikor már a feleség nem teljes ember otthon, a háztartásban. Sokat kell ilyenkor egy férfinak is tenni/tűrni.

Szép dolog a meglepetés attól a férfitól, akinek ez eszébe jut. tényleg. De a kommenteddel nem értek egyet. De a válaszokból biztosan fogsz tudni ismerősödnek segíteni :)

2015. jún. 9. 07:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Én sem várnám el, a párom nem is az a fajta, aki készül, meglepi ajándék stb. Bőven elég, ha segít mindenben, ahol tud: takarítás, mosogatás, esetleg főzés. amúgy is mindig gondol mindenre, nem várom el a plussz meglepit :)
2015. jún. 9. 09:58
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Különleges bánásmódot én sem várnék el, nem szeretem a felhajtást, nem is igénylem.

Viszont. Nem akartam, de pár kommentet olvasva kikívánkozik: elképesztő, hogy mennyi bunkó paraszt pasi van, aki arra nem képes, hogy elpakoljon maga után, meg rendben tartsa a lakást, míg a felesége és a pici a kórházban van, illetve rendet csináljon, meg intézzen valami kaját, mire hazajönnek. Ezek nem nagy dolgok ám, viszont szerintem undorító dolog ennyire leszarni a másikat. Hazajön az asszony úgy, hogy nemrég szült, esetleg akár császáros sebe is van, plusz ugye egy újszülött baba, lestrapált, megviselt, fáradt és majd elmosogat utánam, meg eltakarítja a dzsuvát, amit én csináltam, amíg nem volt itthon. Hát persze, mi sem természetesebb... Mondjuk az is furcsa számomra, hogy ez sok nőnek így normális.

2015. jún. 9. 16:00
 24/24 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam hogy ez még elég széles skálán mozog, és szerintem a nők vállalják a nagyobb szerepet a gyerekvállalásban onnantól kezdve hogy teherbe esik. Ne értsetek félre nagyon várom hogy megszülessen a kisbabák, de én pl. már kiestem a munkából vagyis minimum 2 évig ritkán fogok kikapcsolódni, távol vagyunk a családunktól nem lesz túl sok segítségünk. És persze a férjem meg dolgozik de a kettő nem ugyan az. Nem mindegy hogy szülés után 0-24-be anya leszek a férjem is ledolgozza a munkaidejét (8-12 óra kinek mennyi) én elvárom hogy ettől függetlenül igen is kivegye a részét. És neki ez természetes eddig, hogy mi lesz később nem tudom de azt igen hogy most is ha látja hogy nem vagyok jól, megcsinálja a házimunkát. És mivel lelkileg készülök ki inkább így nekem kellenek ezek az apróságok. Nem várok el aranyat sem semmi drága dolgot, nekem az apró személyes dolgok sokkal többet érnek, legyen ez egy fotóalbum vagy egy molinó vagy hasonló. Szerintem megérdemeljük. Ment a zöld kéz mindenkinek :)
2015. jún. 9. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!