Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Titeket mivel várt...

Anyukák! Titeket mivel várt haza a férjetek/párotok mikor szülés után hazaérkeztetek a kórházból?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

A serpenyő amit szülés előtti este a mosogatóba tettem ugyanúgy pihengetett.

A tányérkészlet kifogyott a szekrényből.

Egy négyévessel maradt kettesben, közben dolgozott és futkosott be hozzám.

De mikor hazaértünk, kiborultam. :)

2015. jún. 7. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ajtónkra kitette a kisfiunk legelső fotóját (panelban lakunk) és ráírta: Isten Hozott Olivér! :)
2015. jún. 7. 22:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es, nem semmi...a kovetkezonel beerem a bevasarlassal :)))

9

2015. jún. 7. 22:04
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

rendben volt a lakás, kicsit bántott, hogy a tejfakasztón megitták az én dugi piámat is, nem szoktam inni, csak nagyon ritkán, de azt úgy nézegettem volna a szoptatás hosszú hónapjaiban... :D

viszont rá pár napra kaptam tőle egy pár gyönyörű fülbevalót azzal, hogy majd az újszülött kisfia lányának adom születésekor :)

2015. jún. 7. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ragyogó tisztasággal, renddel, és a kedvenc fogásaimból álló menüvel ebédre. Nagyon megható volt. A két éves kisfiam ünneplő ruhába öltöztetve, a férjem frissen borotváltan, csinosan várták a kislányunkat haza. Hát, nagyon sziruposan hangzik, de elsírtam magam. Nyilván a hormonjaim is dolgoztak, meg nagyon hiányzott a férjem és a kisfiam a kórházi napokban, de csak tartottam, öleltem Őket és potyogtak a könnyeim. Nagyon szép pillanatok voltak.

Ja, és van egy táblafestékkel lefestett falfelületünk, amelyen a kisfiunk szokott krétával rajzolgatni, na arra írt egy csodás köszöntő üzenetet nekem és a pici lányunknak. Nagyon szerencsés vagyok.

2015. jún. 7. 23:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt hazaértünk, ügyelt éjjel, ennek ellenére egész nap készült. Vett nekünk két hatalmas csokor virágot, mindent feltöltött a spájztól a babacuccokból kimaradt mindenféléig, és egész este leste, hogy kit szeretnék. Most várjuk a tesót, 29 hetes vagyok, most már készül valamire a nagylánnyal, de nem árulják el ... :)))
2015. jún. 8. 00:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Az "Ugye anyád nem marad sokáig?" kérdéssel.:D

Sokáig bent tartottak minket a kórházban, pont dolgozott, amikor hazajöhettünk. Kitakarított, vett ennivalót (pont akkor intéztük volna a nagybevásárlást, amikor beindult a szülés), és egy nagy csokor virágot, megköszönte, hogy ilyen csodálatos gyereket szültem neki.

Anyukám itt volt pár napig segíteni, mert szezon közepe volt, a férjem nem tudott elszabadulni a munkából. Ki nem állhatják egymást, de az a pár nap tökéletes nyugalomban telt, lesték minden kívánságunkat. Semmi más dolgom nem volt, mint a lányunkkal foglalkozni és pihenni.

2015. jún. 8. 07:57
 18/24 anonim ***** válasza:
A kórházba már eleve kaptam egy gyűrűt, amibe a fiunk neve volt gravírozva. Itthon patyolat tisztaság, és rend fogadott, plusz egy "Isten hozott Benneteket" felírat kifeszítve a nappaliban. Meg természetesen 3 fogásos menü. Na jó, ezekben a nagyik segítettek, de ő is kivette a részét a melóból. Nagyon hálás voltam, vagyok neki.
2015. jún. 8. 10:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Te jó ég, micsoda story-k! :D
2015. jún. 8. 12:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ :) Úgy látom elég széles skálán mozog még ez a téma. én most 14. hetes kismami vagyok és ez a kérdés most egy ismerősöm segítségére kellene mert most született meg a kisbabájuk és hazaérkezéskor szeretné meglepni őket. Egyébként meg azután a fájdalom után amin keresztül mennek a nők szerintem elvárhatjuk/megérdemeljük a meglepetést :)
2015. jún. 8. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!