11 hetem van még hátra. Lassan fog eltelni, vagy gyorsan elrepül mejd az idő?
Szia! Ha eddig jól viselted, akkor véleményem szerint észre sem fogod venni. Nekem eddig semmi gondom nem volt, most vagyok a 36. hétben, és csak most kezdem érezni egyre inkább, hogy elég volt, szeretnék már megszülni. Szerintem az utolsó 3-4 hét az, ami hihetetlen lassan megy.
Boldog babavárást!
Szerintem gyorsan... Én 31 hetes vagyok, mindjárt itt a 32 hetes UH, vérvétel, ellenanyag-ellenőrzés, szokásos doki vizit + védőnő...én most kezdem lassan összeszedni a kórházi dolgokat, babaholmikat + házimunka...és hamarosan már egyre többet kell menni majd a babó miatt: NST, CTG...
Én egyáltalán nem unatkozok, mindig van valami, ami leköt. Meglátod, neked eltelik hamar a hátra lévő idő!
Boldog, türelmes babavárást kívánok!
Én pont ma vagyok 29 hetes.:)
Szerintem gyorsan elmegy majd, nekem eddig is nagyon gyorsan ment sajnos. Már most fura belegondolni ha nem lesz pocim, úgy fog hiányozni. Minden rendben van velük, nem is voltam rosszul meg semmi, aludni is nagyon jól tudok és jól elkommunikálunk a Kis Drágámmal naponta.:) És nekem olyan hihetetlen hogy nemsokára vége, szóval élvezd ki még minden percét, feltéve ha élvezed, mert van aki sajna nem.:(
Azt mondják hogy az utolsó 4-5 hét az borzasztó lassú, amikor már tényleg "teher" a dolog..
Szia! Nekem is 11 hetem van meg hatra, de nekem nagyon hosszunak tunik. Voltak gondjaink, kemenyedes stb, 1 hettel a kisbabam le van maradva(elejetol), mondjuk ez azert zavar mert mar volt egy koraszulesem,a kicsi sulyu fiammal (aki mara mar 5 eves troger kis gyerek). En mar nagyon varom , hogy a 36-ik het legalabb elojjon, nekem nagyon lassan talik minden nap. Egy picit tulreagalok minden erzest, es meg ez a kislany lustabbacskanak latszik, es nagyon sokat lesem rug, nem rug, miket is erzek. DE remelem tovabb is minden ok lessz, es csak eltelik ez a 11 het.
Mindenkinek boldog es stressz mentes babavarast :)
Akár első, akár többedik baba, szerintem mindenki izgul az egészségéért, mindenki számolja a heteket, hogy már a szülés szempontjából egy biztonságosabb időszak következzen. Én is várom a 35-36. hetet, addig ne legyen baj, ha akkor akar születni, már nem gond.A lényeg, hogy nem szabad ez miatt túl sokat szorongani, mert azzal csak ártunk magunknak, a babának!
Mindenkinek a legjobbat kívánom!
31 hetes
Szia! Nekem úgy tűnt, gyorsan telik, azonban most a 39. héten már csak vánszorog az idő, és persze én is türelmetlenebb vagyok. Ez kb a 37. hét óta van így, addig nagyon jó volt, most már viszont egyre fárasztóbb.
Kitartás nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!