34 hetes kismama vagyok, tegnap voltam dokinál, aki megállapította hogy a kisfiam fejel lefele van fordulva. Azt mondta minden rendben, de azért aggódom. Szerintetek normális, nincs még korán?
Teljesen normális, nekem már a 29. héten befordult. Ez nem jelent semmit, csak azt, hogy jó a pozíció:)
Boldog babavárást, és könnyű szülést neked.
Szia én annó a kisfiammal annó a 28. héten voltam Uh-on, és akkor már be volt fordulva a feje, és mondta is a doki, hogy már nem valószínű,hogy megfog fordulni.Ez csak jót jelent, mert minél nagyobb a baba annál kevesebb helye van a mocorgásra, és a megfordulásra.Neki semmi baja nem lesz ettől.
További jó baba várást, és jó egészséget nektek!:)
Komolyan néha nem értem az anyákat. mikor minden rendben és a doki is azt mondja, hogy minden rendben, akkor miért kell aggódni? Más, akinek meg még gondja is van, mit tegyen? Haljon bele az izgalomba?
A babák 32 hét körül fordulna be normál esetben, akkor miért lenne korán és miért félsz? Neki ez a természetes.
Nekem mindkét lányom minden uhon fejjel lefele volt, mégsem ütődöttek, nyomottak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!