A párotok bent volt/lesz a szülésnél? Az enyém nem akar. Haragudnom kéne ezért?
Nálunk bent volt a férjem. Nagyon sokat segített, nem tudom, hogy csináltam volna végig nélküle. Szerintem ne haragudj rá, ha nem akar bent lenni. Szerintem igazán az a fontos, de ez sem mindenkinek, hoyg valaki legyen melletted. Nem feltétlenül apárod, amikor én szültem, volt egy anyuka akivel, az anyukája violt bent, és a párja, kint izgult a szülőszoba előtt.
Jó, tudom, tudom... persze az apuka az apuka, DE hozzáteszem én mérhetetlenül büszke lennék, és boldog, ha a lányom majd egyszer megkérne, hogy én legyek mellette a szülőszobán. Szóval, ha bárki más is van a szülő nővel, az számára egy olyan megtisztelő, bizalomteljes feladat, ami nem sokszor adatik meg az életben.
Szerintem ne haragudj rá, erőltetni meg pláne ne erőltesd, mert ha kényszerből megy veled, akkor megette a fene. Próbáld szépen rávenni, ha nem megy, akkor kérj meg mást. Velem bent volt a párom, nem is bánta meg, sőt! És nem lett gond kettőnk között sem, alig bírtuk kivárni a 6 hetet:D
Viszont a barátnőmmel nem ment be a párja, így én kísértem el, és ő azt állította, nagyon sokat segített, hogy ott voltam vele. Szóval egyetértek azzal, aki azt írta kérj meg mást, ha a párod végképp nem hajlandó.
ҝ
Nálunk bent volt, programozott császáron. Nagyon örültem neki, fényképezni is tudott és engem is élesztgetett :)
Meg megkapta a fiát, szerintem egy életre szóló élmény neki is.
Most is bent akar lenni és én nagyon örülök - ismét! :)
Az én férjem sem akart eleinte, nem piszkáltam vele , mert én is bizonytalan voltam ebben a kérdésben. Aztán amikor az uh-on látta a hasamban a babát és már többször is a férjem érintésére reagálva rugdosott, akkor jött azzal, hogy biztosan bent szeretne lenni.
Végül megegyeztünk, hogy bejöhet, de csak a fejemnél állhat. Burokrepesztésre kizavarták :)
Sajnos a végén csaszi lett, oda nem jöhetett be, de egy üvegfalon keresztül integetett és amíg engem varrtak, addig az üveg előtt mutogatta nekem a kicsit.
Szóval ne erőltesd, lehet, hogy meggondolja magát, az én férjem sem akart jönni, aztán a végén már a műtőből is úgy kellett kitolni :)
Ha úgy dönt, hogy nem, akkor sajna ez van. Ha nem érzi belül úgy, hogy ez neki menne , akkor hidd el jobb ha nem megy be, mert akkor nem lenne a segítségedre így !
Az en ferjem az elejen meg a vizsgalatokra sem akart elkiserni. Folosleges idotoltesnek tartotta, de szerintem a baba a kettonk ugye, es amikor nem dolgozott elvartam, hogy velem legyen, illetve, megsertodtem, miutan nem jott el, pedig nem kertem ra.
Miota a 13. heti ultrahangon meglatta a kicsi lanyat, megvaltozott a hozzaallasa. Meghatottan mondogatja, hogy milyen szep kis feje van a babanak. Aprilis 2. felere vagyok kiirva es o mar bejelentette a munkahelyen, hogy ha eljon az ido velem szeretne lenni. Nagyon pozitivan alltak hozza, es ez meg megerositette abban, hogy ez a feledata. Lehet, hogy csaszar lesz, de ha nem, szerintem o bent lesz.
Mondd el kedvesen, hogy sokat jelentene, szamodra es szamara is felejthetetlen elmeny volna. Mondd el hogyan erzel ezzel kapcsolatosan. Pl. en elmondtam, hogy fajt amikor lattam, hogy mas kismamak a parjukkal egyutt erkeznek, maganyosnak ereztem magam, megkerdojelezodott bennem a kapcsolatunk minosege.stb.
Hallgasd meg ot mi tartja vissza, miert vannak benne ellenerzesek.
Biztos, hogy sikerul megbeszelnetek es megegyeznetek.
Udv. 31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!