A vashiány okozhat valami gondod szülésnél?
Maradjunk annyiban,hogy nálam nem okozott.
Azt mondják (eddig még csak itt olvastam!) hogy ha valaki vérszegény,akkor szülésnél lehet + vért kap,meg nem tudom még miket írtak!
Az elsővel az első vérképem hogy meglátta a doki írt ki vastabit,amit szedtem is. A következő vérkép láttán megemelte az adagot,és ez így ment minden egyes vérvizsgálat után. Az utolsó vérképem is ugyan olyan gyatra volt,mint az első,a lányunk vashiányos lett (vérvétel igazolta 3 évesen),de a szülésnél nem volt komplikáció sem a lányunknál,sem nálam!
Egyetlen dolog volt,hogy a szülés utáni 3. napon is ha megpróbáltam felegyenesedni,akkor szédültem. Az 5. napon már nem.
A második lányunknál semmit nem szedtem,a szülés gond nélkül lezajlott! A lányom is egészségesen született,komplikáció nélkül! Annyi a szitu,hogy a fél éves státuszon a doktornő azt mondta,hogy vashiányos.
Azt hozzá kell tennem,hogy gyerekkorom óta vashiányos,vérszegény vagyok!
Most sem szedek semmit.
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
ÜDv:2gyerkőcös,37hkm.
Nálam nem okozott gondot.
Kérdezd meg a dokidat még most, hogy van-e valami másféle vaskészítmény, ami feltölthetné egy kicsit a szervezetedet így szülés előtt!
Nekem is azt írta fel a doki. Na,nálam annyit ért,amit fent leírtam!
További boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:a 2gyerkőcös,37hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!